-
Boa-dziwne pytanko.
Witam
Zapewna juz wiecie ze mam dziwne pytanie.Oto ono:Czy istnieje jakas mozliwosc aby boa dusiciel mial stale taki sam rozmiar?.
Wiam ze to troche niedorzeczne,ale praktyczne... . Cdn.
Mistrz Podziemi
-
Re: Boa-dziwne pytanko.
mysle ze jest to mozliwe. podobnie jak nowa moda na bonsai kitten, czyli hodowla kota od maleńkosci w sloiku, w ktorym pozniej wedlug ksztaltow sloika kosci sie formuja i uciskaja... coprawda po kilku latach kot nie jest w stanie sie poruszac ale za to ladnie na półce wyglada. mysle ze jak przelozysz swojego boaska do sloika po konfiturach cos podobnego moze wyjsc.
-
-
Ciąg dalszy do wypowiedzi pepre. Jeżeli Mistrzu Podziemi chciałbyś zobaczyć jak będzie wyglądać mniej więcej Twój wąż zobazc tutaj http://www.bonsaikitten.com/
-
Jezuuuuuuuuuuuuu ... to już lekka przesada ... koty w słoikach?
Pozdrawiam
Leny
-
Niestety Leny, są ludzie i parapety. Jak bym wdupił takego pajaca do beczki i karmił przez rurke ciekawe czy by mu się podobało, a puźniej bym go wcyiągnoł i kazał sobie pobiegać !
-
dokładnie, Elian ma racje. Takich kretynów powinno sie zamykać w okrągłych pokojach bez klamek i temp. 40C 24h/dobe!!!
-
-
mnie rowniez zdziwilo to pytanie o kaleczeniu boaska, tak jak na wschodzie kobiety sobie stopy bandażowaly by nie rosly, a biust w krajach gdzie dziewczynki sa zabijane... przykre ze w wypadku ludzi... to juz nie jest byle zmyslony łancuszek...
-
A ja mam dla Mistrza Podziemi odpowiedź: Poczekaj aż osiągnie wielkość maksymalną. Wtedy będzię miał, tak jak chcesz, stale ten sam rozmiar.
Oczywiście, dla uściślenia dodam, że ignorantem nie jestem i wiem, że węże (podobnie jak inne gady) rosną przez całe życie, ale nie zmienia to faktu, że po osiągnięciu pewnych rozmiarów, dalej przyrastają minimalnie.
Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów