Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Boa-dziwne pytanko.

Mistrz Podziemi
    Guest

Boa-dziwne pytanko.

Witam

Zapewna juz wiecie ze mam dziwne pytanie.Oto ono:Czy istnieje jakas mozliwosc aby boa dusiciel mial stale taki sam rozmiar?.
    Wiam ze to troche niedorzeczne,ale praktyczne... . Cdn.

Mistrz Podziemi

Re: Boa-dziwne pytanko.

mysle ze jest to mozliwe. podobnie jak nowa moda na bonsai kitten, czyli hodowla kota od maleńkosci w sloiku, w ktorym pozniej wedlug ksztaltow sloika kosci sie formuja i uciskaja... coprawda po kilku latach kot nie jest w stanie sie poruszac ale za to ladnie na półce wyglada. mysle ze jak przelozysz swojego boaska do sloika po konfiturach cos podobnego moze wyjsc.

he he he

Pozdrawiam
    Leny

Ciąg dalszy do wypowiedzi pepre. Jeżeli Mistrzu Podziemi chciałbyś zobaczyć jak będzie wyglądać mniej więcej Twój wąż zobazc tutaj http://www.bonsaikitten.com/

Jezuuuuuuuuuuuuu ... to już lekka przesada ... koty w słoikach?

Pozdrawiam
    Leny

Niestety Leny, są ludzie i parapety. Jak bym wdupił takego pajaca do beczki i karmił przez rurke ciekawe czy by mu się podobało, a puźniej bym go wcyiągnoł i kazał sobie pobiegać !

dokładnie, Elian ma racje. Takich kretynów powinno sie zamykać w okrągłych pokojach bez klamek i temp. 40C 24h/dobe!!!

mnie rowniez zdziwilo to pytanie o kaleczeniu boaska, tak jak na wschodzie kobiety sobie stopy bandażowaly by nie rosly, a biust w krajach gdzie dziewczynki sa zabijane... przykre ze w wypadku ludzi... to juz nie jest byle zmyslony łancuszek...

Antoni Wróbel
    Guest

A ja mam dla Mistrza Podziemi odpowiedź: Poczekaj aż osiągnie wielkość maksymalną. Wtedy będzię miał, tak jak chcesz, stale ten sam rozmiar.
    Oczywiście, dla uściślenia dodam, że ignorantem nie jestem i wiem, że węże (podobnie jak inne gady) rosną przez całe życie, ale nie zmienia to faktu, że po osiągnięciu pewnych rozmiarów, dalej przyrastają minimalnie.

Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów