Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Gdzie sondować węża ...

Mieszany widok

Gdzie sondować węża ...

Siemka

Gdzie w Koninie lub Poznaniu moge przesondować mojego węża ?? (Elaphe taeniura frisey)

Wiesław Pyć
    Guest

Re: Gdzie sondować węża ...

Nie wiem gdzie, ale nie radzilbym tego robic poniewaz mozna uszkodzic narzady plciowe gada. Wybor nalezy do ciebie.
    Pozdrowienia!

A gdze w okolicach wawy można znależdz dobrego znawce który określi najlepiej bez sądowania płeć węża??

Do : Wiesław Pyć

Wiesław no to jak mam sprawdzic inaczej jakiej plci jest moj waz, bo chce miec parke a nie wiem jakiej plci mam teraz kupic weza????

DJP myśle że w Smoku przy zoo, ale pewności nie mam.

Ja byłem tydzień temu z moją zbożówką (1 rok) ale nie miał takiej małej sondy.

Ray
    Guest

Re: Do : Wiesław Pyć

jesli chodzi o Poznan to na pewno w starym zoo jakbys poprosil to by ci go ssadowali;to specjalisci wiec nie uszkadza weza;jesli bys chcial zaryzykowac to na Swietym Marcinie w Poznaniu jest sklep zoologiczny ( w bramie obok klubu bilardowego Jameson - kolo pasazu) ;koles twierdzi, ze sonduje za 10 ale ja bym nie radzil, bo po pierwsze koles jest jakis niemily a i w jego fachowosc bym watpil;nata

dogo argentino
    Guest

Polecam sądowanie w starym ZOO u Pani dr. Pabijan- super kobieta i zna się na gadach, na 100% nie uszkodzi weża, w pasażu na świętym Marcinie chłopak się nie zna tylko tak mu sie wydaje , na 99 % uszkodzi jeśli masz samca ODRADZAM- SZKODA ZWIERZAKA BO MŁODYCH JUŻ W ŻYCIU NIE BEDZIE MIAŁ

dogo argentino - a jakies telefon kontaktowy do tej Pani dr. Pabijan masz ?? jezeli tak to napisz mi, bo ja nie jestem z Poznania i pewnie musial bym sie z nia umowic na wizyte w jakis dzien ...

W smoku nie umieli określić twierdząc że jest za młody(wąż oczywiście).

Uprawnienia umieszczania postów