Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Powazny problem z MAMA ;(

Zawak
    Guest

Re: Powazny problem z MAMA ;(

hm..... kupie czekolade o ladnie poprosze hehehe a co do sklepow zoologicznych w poblizu to niema ale jak kiedys hodowalem jakies zwierzakei to niewchodzila do sklepu " niemozna wytrzymac tego smrodu" ale jak pojade do brata do wrocka to polazi brat zemna po gieldach moze mame zesoba zabiore trzeba sie troche podlizac hehe

słuchaj, miałem taki sam problem jak stwierdziłem że kupuje sobie gekona lampraciego. Ty itak jesteś w leszej sytuacji bo tylko mama jest przeciwna a u mnie to wszyscy sie zbuntowali. Jednak ja tak łatwo sie nie poddałem, pszedłem do szklaża, zamówiłem szyby, skleiłem terra, zamówiłem gekona, a mama jak tak mnie obserwowała to chyba przykumała że ja to tak na powaznie biore i nawet pojechała zemną do sklepu geka odebrać ) A tak nawiasem mówiąc to teraz sobie nie wyobraża życia bez tego gada w domu :P Myśle że w twoim przypadku bedzie bardzo podobnie. Wydaje mi sie że powinieneś zrobić podobnie Zresztą widziałem juz tutaj wypowiedzi innych które sugerowały to samo więc metoda chyba sprawdzona

Zawak samo podlizywanie się i czekolada mogą nie wystarczyc udowodnij ze jestes odpowiedzialny

Zawak
    Guest

aa mama miekknie ;] spytala sie dzisaj mnie co jedza legwany ...hm...... moze legwanika bede miec ;]

Chm czasem nie da sie zrozumiec rodziców..... nawet możesz im tłumaczyc do nich niedotrze i bez powiodów powiedza nie i tyle....
    Ja kiedys przemyciłem do domu ptasznika wbrew woli mamy i jej piowiedziałem że jest w szafce a ona poprostu nie chce o tym gadac więc nie mówi żebym go wyniusł a teraz mam 2 pajaczki o których istnieniu nawet nie wie...... jak kupuje nowe gatunki straszyków to jej nie mówie bo sie połaopac itak nie moze a jak chciała żeby,m jaszczurke kupił to myślałem że padne ze zdziwienia

Może zacznij od niewinnych zwierzatek terrarystycznych to sie z czasem przyzwyczai do nowych

ja mam swoja opracowana metode na mame... nic nie mowie, kupuje a po jakims czasie sama zauwaza, ze jest nowy domownik ). Od tej zasady odstapilem przed kupnem weza... nakrzyczala.. pomarudzila.. a ja zrobilem swoje ) kupilem a po tygodniu sam jej pokazalem ). Nawet jej sie podoba boi sie go ale mowi ze jest ladny..... a tak krzyczala ze nie zgadza sie na zadnego weza.. nigdy.......... a jednak )

Hyoma
    Guest

a ja tez teraz chce kupic sobie weza-zbozowke.......a mama powiedziala ze go otruje...zebym sie nie zdziwil jak po tygodniu zdechnie... mowi ze nie chce zadnych wezy ze to pozniej urosnie ebdzie jesc kroliki i szczury łee... mam teraz w domu 100 pająkow i nic nie mowi.. bo wprawdzie nie sa jescaze ogromne a w wieksozscim siedza w pduelkach po kliszy.... i jak ja mam ja przkeonac.. nie zrobie tak jak ktos tu napsial ze kupie weza i pokaqze bo jescze naprawde go otruje i co wtedy

Uprawnienia umieszczania postów