Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Polski wylęg PYTHON REGIUS !!!

Re: Polski wylęg PYTHON REGIUS !!!

Info z ostatniej chwili!
    Ostatnie 5-te jajo otworzyłem ręcznie /48h po pierwszym kluciu/, delikatnie naciąłem nożyczkami. Wewnątrz 5-ty maluch - ŻYWY!
    Pozostawiam go w jaju aż sam wylezie, tak więc 4szt w jajach, 1 szt śmiga po terra.
    do Michała: TAK to sa te kolory, grzbiet pierwszego osobnika jest całkowicie złoty bez przebarwień, boki to standard. Myślę, ze załoga dziś opóści jaja.

Osoby zainteresowane kontakt witslu@wp.pl, odpowiadam tylko na poważne e-mail.

Witam!!

GRATULACJE!! To wielkie osiągnięcie jak na warunki Polskiej terrarystyki. Fajnie że komus sie w końcu udało. Gratulacje Evoker :-))

Lord_Leoric
    Guest

Kurcze ...... normalnie ŚLICZNE SĄ TE MALUCHY!!!!!!!!!! :-))))))

GRATULUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tez ci nawet zazdroszcze Bo maluchy sa naprawde przesliczne!!

Gdyby nie to ze musze sie teraz zajac budową terrarium dla mojego pytona tygrysiego to napewno bym jednego od ciebie odkupil :-)!!

Gratuluje i oby tak dalej!!

Pozdrawiam

Lord_Leoric

- Elaphe guttata 0.1.0
    - Python molurus bivittatus 1.0.0

kwiczek
    Guest

Przyłączam się do wszystkich poprzedników Gratulacje tak trzymać!!!!!!

Ładne młodziaki ...

Pozdrawiam
    Leny

Dla wszystkich zainteresowanych rezerwacją/zakupem młodych - http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=2983&t=2983
    Nowe foto w załaczniku.
    Pzdr

Kończąc ten temat informuję, że maluchy są zdrowe, nadzwyczaj grubiutkie i małopłochliwe. Jeden jest dosyć zadziorny i stara się kąsać. Przechodzi mu to po chwili, prawdpodobnie zostawię go sobie bo ma charakter...
    Ostatnią 5-tą sztukę /po cesarce/ samodzielnie wyjąłem z jaja bo śluz obsechł, jest OK. W przyszłym tygodniu spodziewam się pierwszej wylinki i będzie pierwsze karmienie.
    [b] Dziękuję za wszystkie gratulacje, dają poczucie że to wszystko ma sens. Jednocześnie dziękuję Łukaszowi /www.snakes.pl/ za cenne wskazówki i chęć współpracy !!! [b]

http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=2983&t=2983

Uprawnienia umieszczania postów