-
Re: !!!WOLNOŚĆ DLA NATRIXA!!!
A co do anonimowości, to myślę Anaolo że po tak wielu sugestiach ze stron tak wielu osób wypadałoby się w końcu przedstawić... no chyba ze się czegoś boisz... Zresztą starasz się za wszelką cenę udowodnić nam swoje racje, ale spójrz tylko na przewagę liczebną Twoich przeciwników... Chyba wszyscy nie mogą być w błędzie...
-
Co do biologicy, to nie zgadzam sie. Owszem, gdyby to byla kobieta, ktora zna sie na rzeczy, to bez obaw dalbym jej tego weza, ale co zakompleksiona pani, ktora uczy z podrecznika, moze wiedziec o wezach?
Niestety nie nalezy przeceniac niektorych nauczycieli, bo moja nauczycielka wiedziala o ptasznikach tyle: "tarantule sa grozne i zabijaja ludzi w Azji i zrzucaja skore co miesiac"... Takiej osobie nie dalbym pajaka do odchowu...
Oczywiscie znam i wykwalifikowane osoby, ale jesli nie ma do takich dostepu, to juz lepiej samemu wziac sprawe w swoje rece.
-
Popatrz, a myślałem że tylko ja mam tu tyle lat :-)
P.
-
I co, sprawa ucichła? Tak bardzo bylismy za uwolnieniem zaskrońca... Czy wąż jest już na wolności? Prosiłabym o odpowiedź...
-
!!!WOLNOŚĆ DLA NATRIXA!!! Sagi część druga i ostatnia :)
Dziś Natrix odzyskał wolność!
Zjadł Gupika i popełzał w siną dal...
-
Re: !!!WOLNOŚĆ DLA NATRIXA!!! Sagi część druga i ostatnia :)
BRRAAAWOO! Hurra! trzymaj sie Q! :P trzymaj sie Natrix ;-)
-
Szczęśliwej drogi już czaaas...
Nie ma jużnic, i nie ma już nas...
Już tęsknie...
-
Gratuluję Mr.Q i dziękuję mu za uratowanie części naszego wspólnego dziedzictwa.
Dziękuję również wszystkim, którzy wzięli udział w dyskusji
Pozdrawiam
-
Uprawnienia umieszczania postów