Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 79

Wątek: !!!WOLNOŚĆ DLA NATRIXA!!!

Re: !!!WOLNOŚĆ DLA NATRIXA!!!

Korgan, możesz ją opisać?

Lord_Leoric
    Guest

Bez komentarza "anaolo".... Ciekawe czy ty wogole wiesz co piszesz.... :-|

Bardzo szkoda mi tego weza.... (

Wiadomo.... przemoc nie jest najlepszym wyjsciem..... ale zyjemy w takim a nie w innym swiecie... i nie sadze zeby to sie zmienilo...

POWODZENIA "Mr. Q"

Pozdrawiam

Lord_Leoric

- Elaphe guttata 0.1.0
    - Python molurus bivittatus 1.0.0

Korgan
    Guest

W moim przypadku wąż mierzył jakieś 45 cm miał poobcierane łuski był bardzo wyczepany i jak by zatkany(chłopak trzymął go w 2 litrowym słoiku z trocinami). W domu trzymałem go 3 dni. W akva z rybkami zrobiłem na powierzchni z drewna platworm dałem tam torf i wezyk sobie zył tyle ze nie mogł polować więc dawałem mu na tależu po pewnym czasie znacznie jego stan sie poprawił i szczeze mowiąc miałem ochotę go zatrzymać ale wypuściłem na nałono natury ,a po kilku dniach poszedłem w to miejsce węza nie było być może przeżył one chyba są twarde.

Też się boję, że się przywiąże...

a wiecie co..... taka maciupka dygresja: kiedys jak bylam na obozie w przepieknych i przeczystych lasach niedaleko Olesna, znalezlismy z kumpela malutkiego padalca. wzielysmy go sobie do namiotu i podstawilismy pod nos komara, bo myslalysmy ze padalce je jedza. popuszczalismy go sobie troche po kanadyjce (takie lozko polowe), poogladalismy mu ryjek i nastepnego dnia wypuscilysmy. no wiem, moze troche postapilam meczycielsko dla jaszczury, ale mialam ze 13 lat, no i dzieki temu poznaniu zakochalam sie w gadach pare lat pozniej, juz gdzie indziej, banda dzieciakow spotkala gdzies 'jakiegos węża'. uslyszalam ze to zmija zygzakowata, wiec polecialam do tych dzieciakow zeby je stamtad zabrac, no i przy okazji cos zrobic z ta zmija. i tu, cholera, sie okazalo, ze dzieciaki ja zabily, a wlasciwie jego, bo to byl zwykly maly zaskroniec, tyle ze dzieciarnia myslala ze to zmija. szlag mnie trafil, opieprzylam dzieciaki i zobilam wywod na temat rozrozniania zmii od zaskronca. niestety przecietny czlowiek nie rozroznia krokodyla od zaby :/ mysle, ze jak najbardziej powinno sie obserwowac rozne zwierzeta, ale ich nie meczyc czy od razu zabijac niewiedzac nawet co to jest...

hmm.... tak czytam i czytam wasze linki i anaola to mogla by zostac politykiem albo cos bo wypisuje glupoty jak ich gadka. 100% uznania dla MR.Q za to co zrobil zachowalbym sie tak samo + podal maolata na policje chodz niewiadomo czy to by pomoglo (jaka jest nasza policja kazdy wie).
    Mialem podobna sytuacje lecz nie taka zla, moja siorka przywiozla do domu 2 rzekotki drzewne, wprowadzam ja w swiat terrarystyki tak ze zaczola sie interesowac gadzinkami, blad z mojej stronny byl taki ze zapomnialem powiedziec ze nasze gady i plazy sa chronione, ale przenocowalem rzekotki a na drugi dzien wrocily do swego domu

Pozdrawiam Nazer.

Jarek Zajączkowski
    Guest

Taaaaa.........K.!
    "Rywin zawinił........a Michnika powiesili"

"... moja wina...moja wina...ale większa jest Rywina!"
    ;-p

wpadnijcie jutro na forum, bedzie zdjęcie natrixa.

Pozdrawiam i dziękuję,
    Mr.Q

A oto i on!

Piekny! Oby w naturze miał szanse dorosnąć i wydać na świat całe pęczki takich jak on sam w tej chwili.

Uprawnienia umieszczania postów