Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Czeka mnie wycieczka do wroclawia

Jarek Zajączkowski
    Guest

Re: Czeka mnie wycieczka do wroclawia

Mamy do czynienia z pojawieniem się nowej regionalnej świeckiej tradycji. Ciesz się chłopie, że nie wysłano cię np. do Londynu )
    Swoją drogą dr Pabian z poznańskiego ZOO jest bliżej (jeśli oczywiście byłaby potrzebna).

Jarek Zajączkowski
    Guest

Po co mam gadać z Tomkiem jeśli do rejestracji w UM nie potrzeba takich dokumentów!

Jarek Zajączkowski
    Guest

A tak wogóle to czasem warto zbadać gada choćby profilaktycznie. Nie ma to jednak niestety nic wspólnego z rejestracją.

Jarek Zajączkowski
    Guest

Jakbyś kupił zarejestrowanego nie byłoby kłopotu. Wtedy z kopią wpisu do rejestru meldujesz się w urzędzie, rejestrujesz i wychodzisz....

Aha czyli i tak musze jechac i tak ok.Zagadam z tym dr aha i czy on pomoze mi okreslic plec gada??

Aha i mi powiedziano ze musze miec te badania do rejestracji nawet oswiadczenie woli nic nie dalo

dr Robert
    Guest

To jakies totalne bzdury. Rejestracja gada zakupionego nie wymaga żadnych wycieczek do p. Grabińskiego, ani w ogóle do żadnego weterynarza. Co jest do tego potrzebne jest na stronie PST oraz na stronie Snakesa. W takich sytuacjach zawsze należy zapytać o podstawę prawną (najlepiej na piśmie). To jest samowola urzedników, skąd oni w ogóle to wzięli ?

Ale mi sie nie chce z nimi klucic na ten temat bo zaczna inne problemy wymyslac a tak przy okazji moze ten dr poda mi plec gada ;]
    Ale kurde 200km

Jarek Zajączkowski
    Guest

Bzdury !!!

dr Robert
    Guest

Jakie problemy ? Przecież oni nie mogą działać poza prawem.

Uprawnienia umieszczania postów