Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 45

Wątek: Jeszcze jedno......

Filip79
    Guest

Re: Jeszcze jedno......

tak ale podróż. peper mieszka w Zgierzu więc do tej Warszawy kawałek jest.

peper
    Guest

ale te egzaminy maja wprowadzic na 100%? :|?

No tak czy siak myśle że nawet niepełnoletni przy zgodzie opiekuna mógłby takie cos sobie zrobić.

Nie mylić tego kol. ze mną Bywałem już u Pana Jarka z wizytami ale nie w sprawie ukąszenia :PPP A słyszałem o tym ukąszeniu przez trimka u nas w namyslowie... Koles naprawde był debilem... do tego pijanym.... jego matka potem zabiła szpadlem trimka i zakopała w ogrodzie... paranoja............ :/ Az mnie szlaq trafia jak pomysle ze to sie stało w moim miescie :/

Ale wpierw peper zanim bys chcial zapisac na tate musialbys wpierw go nauczyc troche o terrarystyce zeby mogl pomyslnie zdac egzamin na 5+! ;-)

A tak pozatym... to nie lepiej juz odgapić od sąsiadów Czechów?? Mniej babraniny... ://

Spoookooojnie... te egzaminy to tylko była sugestia Pana Jarka :>

Marcin .P
    Guest

ja myśle że z wiekiem to przesada 18 lat :/ stereotyp ale te 16 lat minimum na dusiciele to by bylo ok ( według mnie ), a co do jadusów to się nie wypowiadam

no i te egzaminy to też nie za bardzo było by dobre:/ wkońcu dodatkowe koszty na spełnienie Hobby:[, a i tak by ludzie trzymali to co chcą a nie to co można

A znam pare osub które włożyły troszke kasy w swoje hobby i co potem nic nie mogły by odzyskac jak by weszła ta " dziwna ustawa" z kasy ktura za pare lat mogła by się przyczyniać coraz bardziej w rozwój polskiej terrarystyki

jestem za usunieciem boa i pytonów z listy albo przynajmniej ograniczeniu wiekowym przyszłego posiadacza

napisze jedno demokracja to LIBERALIZACJA jak kto chce to niech trzyma co chce ale odpowoedzialnośc za cokowiek spada na niego. niestety nasze ustawodastwo nie ma nic wspólnego z demokracja i liberalizacja wiec sami sobie wypracuja podziemie hodowlane a to rodzi niebezpieczenstwo

nie wiem jak co do innych ale jesli chodzi o wiek w ktorym mozna legalnie hodowac np. krokodyle i jadowite to od 21 lat (jak pozwolenie na bron )

Hmmm

Demokracja wcale nie oznacza liberalizacji i oznaczac nie musi.

Co do pomyslu - super, ale to utopia

Pozdrawiam
    Mark0wy

Uprawnienia umieszczania postów