-
Re: Jeszcze jedno......
Ale to całkiem innt temat......
-
No to właśnie napisałem. Napisałem że są na liscie opublikowanej przez Pana Jerzego Ćwika jako te które nie powinny wymagać rejestracji, ale jest też przypiś przy nimfie i falistej własnie że one już rejestracji nie wymagają. Moje niedopatrzenie po prostu
-
Ech. Za każdym razem gdy pan Zajączkowksi lub ktoś inny założy wątek o temacie "Lista zwierząt niebezpiecznych" itp. są kłótnie. Żeby się nie sprzeczać niech jedna kompetentna osoba (w domyśle pan Zajączkowski) sama podejmie deyzję. Ja sugeruję zrobić podobnie jak z uprawą konopii (tak mi się skojarzyło bo nie tak dawno był o tym wątek w dziele "Na każdy temat"): WSZYSTKIE jadowite zwierzęta o jadzie niebezpiecznym dla człowieka powinne być hodowane za specjalnym pozwoleniem jedynie w placówkach naukowych zajmujących się badaniem i wytwarzaniem surowic i TYLKO w takich ośrodkach.
-
bezsensu z wiekiem?! to niby ja nie bede mogl hodowac swoich boa?! no fajnie ...
-
zapisałbyś na tate i po krzyku
-
hehe no w sumie tak! ale chyba na mame! na nia sa zerejestrowane zwierzaki wiec ... ;]] polaki cfaniaki
-
Agam zastanów się!!!!!!!!!!!!!!! Będzie ojca na egzamin wysylał do jakiegos miasta????????? Na pewno mu pojedzie i się będzie uczyć do tego egzaminu. Ludzie zastanówcie się co piszecie.
-
fajnie ze wogoole pojade na jakis egzamin ... bezsensu jest to wszystko! juz lepiej niech przyjdzie jakis frajer skorygowac warunki ... ale to tez nie ma sensu hehe
-
W Polsce prawie nic normalnie być nie może, więc z tym wykazem zwierząt niebezpiecznych też będzie śmiesznie i nikt tego raczej nie zmieni, ale uważam że to totalna głupota, że rząd zajmuje się takimi rzeczami a nie zajmie się np tymi wszystkimi poważnymi aferami, korupcją, rozbojami, nadużywaniem praw itd. Ludzie chcą normalnie zająć się swoim hobby a tu im ktoś każe płacić dodatkowe kwoty, sprawdza ich i jeszcze nie za dobrze tworzy nowe ustawy i nowelizacje co wprowadza ich w kłopoty i robi z nich kryminalistów.
!!NIE ZNAM TAK POWALONEGO KRAJU JAK POLSKA!!
-
a czujesz że to bęa porządne egzaminy?? many many do kieszeni i hodujta se nawet mamby
Uprawnienia umieszczania postów