Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 45

Wątek: Jeszcze jedno......

Jarek Zajączkowski
    Guest

Re: Jeszcze jedno......

Ale to całkiem innt temat......

No to właśnie napisałem. Napisałem że są na liscie opublikowanej przez Pana Jerzego Ćwika jako te które nie powinny wymagać rejestracji, ale jest też przypiś przy nimfie i falistej własnie że one już rejestracji nie wymagają. Moje niedopatrzenie po prostu

Ech. Za każdym razem gdy pan Zajączkowksi lub ktoś inny założy wątek o temacie "Lista zwierząt niebezpiecznych" itp. są kłótnie. Żeby się nie sprzeczać niech jedna kompetentna osoba (w domyśle pan Zajączkowski) sama podejmie deyzję. Ja sugeruję zrobić podobnie jak z uprawą konopii (tak mi się skojarzyło bo nie tak dawno był o tym wątek w dziele "Na każdy temat"): WSZYSTKIE jadowite zwierzęta o jadzie niebezpiecznym dla człowieka powinne być hodowane za specjalnym pozwoleniem jedynie w placówkach naukowych zajmujących się badaniem i wytwarzaniem surowic i TYLKO w takich ośrodkach.

peper
    Guest

bezsensu z wiekiem?! to niby ja nie bede mogl hodowac swoich boa?! no fajnie ...

zapisałbyś na tate i po krzyku

peper
    Guest

hehe no w sumie tak! ale chyba na mame! na nia sa zerejestrowane zwierzaki wiec ... ;]] polaki cfaniaki

Filip79
    Guest

Agam zastanów się!!!!!!!!!!!!!!! Będzie ojca na egzamin wysylał do jakiegos miasta????????? Na pewno mu pojedzie i się będzie uczyć do tego egzaminu. Ludzie zastanówcie się co piszecie.

peper
    Guest

fajnie ze wogoole pojade na jakis egzamin ... bezsensu jest to wszystko! juz lepiej niech przyjdzie jakis frajer skorygowac warunki ... ale to tez nie ma sensu hehe

W Polsce prawie nic normalnie być nie może, więc z tym wykazem zwierząt niebezpiecznych też będzie śmiesznie i nikt tego raczej nie zmieni, ale uważam że to totalna głupota, że rząd zajmuje się takimi rzeczami a nie zajmie się np tymi wszystkimi poważnymi aferami, korupcją, rozbojami, nadużywaniem praw itd. Ludzie chcą normalnie zająć się swoim hobby a tu im ktoś każe płacić dodatkowe kwoty, sprawdza ich i jeszcze nie za dobrze tworzy nowe ustawy i nowelizacje co wprowadza ich w kłopoty i robi z nich kryminalistów.

!!NIE ZNAM TAK POWALONEGO KRAJU JAK POLSKA!!

a czujesz że to bęa porządne egzaminy?? many many do kieszeni i hodujta se nawet mamby

Uprawnienia umieszczania postów