-
gdzie trzymacie węże
chciałbym sie dowiedziec czy węże trzymacie we własnoręcznych terrach czy w szklanych aqwariachkupionych w sklepie,Chodzi mi szczególnie o zbożówki ale nie tylko.
-
Re: gdzie trzymacie węże
ja moje zrobilem, dwie wizyty u szklarza i silikon -> 50x30. Bende robil drugie jak gadzina podrosnie.
-
Ja tez zrobilem swoje wlasnorecznie z plyty 150x70
-
akwarium nie jest najlepsze dla węzy. Głównie z powodu wentylacji. Znacznie lepiej zrobić terrra lub to komuś zlecić.
-
Ja zrbiłem swoje terra z płyt osb !sam robiłem wszystko !i jestem zadowolony bo to najtaniej i naprawde cieszy !) jak tak krok po kroku -sam decydujesz o wszystkim !a na koniec wychodzi fajny efekt !mam już ochote na robienie drugiego!
-
jak mógłby ktoś mi wysłać na mietek2@autograf.pl jakieś foty waszych terra lub ich rusunki ,projekty żebym mógł sie zorientowac jak sie do tego zabrać, z góry dziękuje
-
Snake poslalem ci foto z moim tera i boaskiem ;] na mejla
-
wejdz na stronke http://www.pethobbyist.com/ i wejdz w galerie zdjec to tam bedziesz mial zdjecia terrari zrobionych z plyt i nie tylko, stonka nie jest polska
-
czy w terra z osb macie jakieś wentylacje ,wywietrzniki? czy dach jest zdejmowany???
-
U mnie wentylacja jest zamantowana w suficie i na jednej z bocznych scian terra, dachu nie mam sciaganego tylko z przodu ma suwane szyby
Uprawnienia umieszczania postów