Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: Czy ktoś z Poznania rejestrował gada????

kwiczek
    Guest

Re: Czy ktoś z Poznania rejestrował gada????

Ja w Śremie zaniosłem wnioski do starostwa dział ochrony Środowiska i czekam na efekty.A tak apropo warto zarejestrować gadzinki zwłaszcza jeżeli myślimy o chodowli i rozmnażaniu(cena z papierami napewno będzie wyższa).Z tego co wiem węze zbożowe niepotrzebują cites-u,chyba że chcemy prowadzić chodowle tak jak np. psów to wtedy rejestrujemy chodowle płacimy podatek rocznie i basta.Napewno jest okazja zalegalizowania naszych pupili czemu więc z niej nie skorzystać.Pozdrawiam wszystkich Andrzej.

Re: Czy ktoś z Poznania rejestrował gada????

Czesc
    Wlasnie dzwonilem do pani z wydzialu gospodarki i zywnosci. Okazuje sie, ze w/w pani wcale nie chce ulatwiac sparwy (nawet po tym jak dostala program) bo "prawnicy" polecili jej sprawdzac dowody zakupu (rachunki ze sklapow, paragony) a to dlatego ze "wszyscy nagle chca zarejestrowac i wszyscy kupili przed 30 kwietnia".
    Nawet jak pojdzisz im na reke to urzednik zawsze pozostanie urzednikiem i niczego nie zalatwi od reki.
    Trudno, a tak przy okazji zgadzam sie, ze zwierzaki powinny byc zarejestrowane
    nara

Uprawnienia umieszczania postów