Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Czy ktoś z Poznania rejestrował gada????

dogo argentino
    Guest

Czy ktoś z Poznania rejestrował gada????

Ja poszedłem to załatwić to babka w UM wydział gospodarki i żywności (tak sie chyba nazywa wydział) na ulicy Zarurze pok 11 zwariowała!!! Nikt jeszcze nie był, była wojna , nie chciała mi nawet podbić kopii wniosku wiec była zjebka, poszedłem do kiery i oprosiłem o podbicie bo Pani z pok11 nie chce no i podbiła , mają teraz problem bo w ciągu miesiąca muszą coś zrobić . Ktoś może już probował coś załatwiać w Poznaniu??? Proszę o opinie... POZDRAWIAM

dogo argentino
    Guest

Re: Czy ktoś z Poznania rejestrował gada????

Wydział Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej ul Zagurze pok 11

Ja w poniedzialek-wtorek sie tam wybieram. Zapowiada sie ladna zabawa...

Czy ma sens użerać sie z urzędnikami, wydać kase, na chodzić się żeby zarejestrować gada? Przecież i tak korzyści z tego nie ma prawie rzadnych. Chyba ża sie myle.

Masz racje-mylisz sie.

a jakie są + zarejestrowanego zwierza???

Z tego co wiem, to od wejscia ustawy w zycie tylko 2- 3 gady zostaly zarejestrowane. Nie wiem jednak czy ta liczba odnosi sie do mojego miasta (Wroclaw) czy do kraju. Jak na rok to maaalo...

Plusy śą chyba tylko 2 i to marne. 1 to że jak by sie ktoś czepiał to masz papiery. Prawdopodobienistwo że sie ktoś będzie czepiał jest strasznie małe. 2 to przy sprzedaży ktoś może chcieć te papiery już bradziej ale cały czas mało prawdopodobne. Może sie okazać że sie ktoś na latał na załatwiał na płacił i ma bez użyteczny skrawek papieru.

DJP to sa bardzo wazne argumenty. Gdy wejdziemy do unii malo kto bedzie chcial kupic gada bez papierow. Co do kosztow... to sadze,ze kazdy poswieci te 10 zl zeby miec spokoj...

Uprawnienia umieszczania postów