- Forum
- Węże
- Węże
- Jak Pytona siatkowanego 2m można upchnąć do terra 70x45x35
-
Jak Pytona siatkowanego 2m można upchnąć do terra 70x45x35
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12657878
na allegro siatka w "rewelacyjnej " cenie z fajnym wyposażeniem - terra, jeszcze na 3 lata hodowli powinno starczyć a potem troszkę większe by sie przydało np.80x40x40cm
Brak słów...
-
Re: Jak Pytona siatkowanego 2m można upchnąć do terra 70x45x35
Słuchaj, nie jest napisane, że ten Pyton był trzymany w akurat tym terrarium. Może po prostu sprzedaję bo miał o jedno za dużo w domu. Widziałem tę aukcję kilka dni temu i przyznam, że mnie też poruszyła ...
Pozdrawiam
Leny
-
Mam nadzieję, że terra nie jest od siatki, bo jeśli tak tonie umiem sobie wyobrazić pytona upchanego do takiego terra. Chyba zadzwonię i się zapytam czy będę mógł tego węża trzymać w tym terra .
-
zapewne, jak wieszkosc osob co sprzedaje gady na allegro, woeniez ta osoba czyta Nasze forum.
-
pepre to chyba dobrze, czy może nie Pozdrawiam
-
fakt nie pisze że ten pyton był w tym terra trzymany ale sprzedając węża i terrarium razem sugeruje się potencjalnemu nieświadomemu nabywcy komplet, wystawiający nic nie wspomina że dorosłemu trzeba bedzie oddać cały jeden pokój w mieszkaniu )))
-
Jak ten pyton był trzymany w tym terra to polecam właścicielowi tą pętelke na szyje co jest na jednym z tych zdjęć. POZDRAWIAM
Uprawnienia umieszczania postów