Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 47

Wątek: rzdkie dusiciele

pylius
    Guest

Re: rzdkie dusiciele

Cześć ponownie

Jestem przyzwyczajony do takich komentarzy na temat mojej osoby, więc dlatego taka sugestia.

PS. wiek nie ma znaczenia, napisałem dzieciak --> "dzieciak" poniewz chodzi mi o wypowiedzi i formuowanie faktów, ja się za fachowca nie uważam, nigdy sam się nie oceniam, moją wiedze pozostawiam pod ocene innych hodowców

acha to ty jesteś płytki skoro nie załapałeś sensu mojej wypowiedzi dotyczącej pozbawiania jakich kolwiek zwierząt ich części ciała dzięki którym mogą zdobywać pożywienie.BO może znajdzie ktoś taki co będzie chciał usunąć pytonowi mięśnie żeby był mniej niebezpieczny i go czasem nie udusił.

pylius
    Guest

Ale o co Ci chodzi z tym wycinaniem ?
    Sprecyzuj co piszesz, bo takie wypowiedzi typu "domyśl się" tylko świadczą o tym, że nie stać Cie na szczerość i bezpośrednie posty

Pozdrawiam

Coolary , Pylius .Sir nie przejumujcie sie oni tak zawsze........
    Pylius mozna do ciebie wpasc ogladnac zwierzaki???

pylius
    Guest

Oczywiście , dlaczego nie ?

Rad- hm... interesujace tepic kogos,kogo nie ma!! Dlaczego? Zeby zaistnieć na forum?? Powodzenia

kunc_boa
    Guest

Nareszcie skończyliście spór w terrarystyce jest raczej żadki , no więc akurat ja jestem za pyliusem . Ja też musiałem posłuchać jaki to ja jestem "męczyciel zwierząt" i różnych opini pod adresem mojej osoby.

pozdrawiam Dumeilis Boa

kunc_boa
    Guest

Jak zauważiliście coolary napisał w poście cytuje ;Szukam kontaktu z hodowcami rzadszych ( w Polsce) dusicieli. Chodzi o węże z rodzaju Morelia, Corallus oraz inne.

Re: "rzadkie" "żadkie" czytelne? czytelne poco nieprzyjemne uwagi

kunc_boa
    Guest

w poście napisanego przez coolarego było napisane, cytuje;Szukam kontaktu z hodowcami rzadszych ( w Polsce) dusicieli. Chodzi o węże z rodzaju Morelia, Corallus oraz inne.

Re; "rzadki" "żadkie" czytelne? czytelne więc po co te nieprzyjemne uwgi?

Tribel
    Guest

male nie porozumienie.
    od pewnego cczasu da sie wyczuc tred na drogie weze, ludzie kupuja je za spora sume, czesto bez zadnych podstaw wiedzy czy doswiadczenia, po prostu maja kase i kupuja zadkie. co w tym zlego a no to ze tylko je kupuja ale ich nie mnoza. na forum ktos ma wiekszy altorytet kto trzyma po jednym coralusie po jednej moreli, niz ktos kto mnozy zborzowki od lat. a to jest bez sensu !!!
    latwiej wydac od tak sobje 1500 na zadkiego weza jesli sie ma kase niz rozmnazac regularnie zborzowki.
    nie neguje hodowli zadkich wezy, wrecz przeciwnie.
    pozatym kupowanie zadkich wezy przez amatorow ma jeszcze kilka innych ujemnych stron, jakich ? tego chyba tumaczyc nie musze ?.....

Uprawnienia umieszczania postów