Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 47

Wątek: rzdkie dusiciele

pylius
    Guest

Re: rzdkie dusiciele

Moja wypowiedzi tyczy się tego co napisał Tribel.

Wyluzujcie!! Coolary napisal tylko ze szuka kontaktow (nie pisal nawet,że ma takie weze) a wy juz na niego najezdzacie!! Zapychacie tylko forum niepotrzebnymi postami. Swoja droga wcale nie uwazam hodowanie rzadkich zwierzat za szpan. Naprawde chcecie,azeby w polsce jedynymi gatunkami rozmnazanymi byly guttaty itp??A dlaczego? Bo Wam sie nudzi i musicie zjechac tych co chca sie czegos dowiedziec o gatunakch rzadziej trzymanych w naszych terrariach... ? !

Wszystko fajnie ale jak ktoś pisze że jest miłosnikiem węży a w dodatku jadowitych a w któryms tam poście pisze o wycinaniu gruczołów jadowych to pszepraszam po co mu ku..a taki wąż no chyba tylko dla szpanu bo nie wyobrażam sobie hodowli np. słoni bez kłów lwów bez zębów skorpionów bez kolca i 1000 jeszcze takich przykładów .
    A najbardziej żałosne jest to że ktoś taki ma się za zajebistego fachowca w tej dziedzinie bo ma 10 węży w malutkich terrariach (czytać
    akwariach) i sprzedał 50 albo i więcej no tylko płakać.

A czy coolary cos takiego napisal?? Pszeprosiny przyjete.

nie chodzi tu o coolarego

A o??

domyśl się

pylius
    Guest

Pewnie mowa o mnie ?

No to sprostuje coś , ani jeden z moich węży nie jest w akwariach, a Ty jesteś płytki człowieku bo :

1. Nic nie wiesz o mojej hodowli
    2. Twoja wiedza jest bardzo ograniczona
    3. Nie wycinam swoim wężą gruczołów jadowych
    4. Miłośników węzy jadowitych jest bardzo wielua to że Ty nie jesteś w temacie a się wpowiadasz świadzcy o Twojej pustej inteligenci
    5. Wtrącając się do dyskusji bez argumentów jesteś tylko pośmiewiskiem.

PS. Takich jak Ty powinno się rzucać gadą na pożarcie , może ktoś jeszcze ma głodne kajmany ?

pylius
    Guest

W sumie już słyszałem opinię mówiące że jestem sadystą i męcze zwierzaki, no cóż - jak to mówią - ile ludzi tyle komantarzy, ale niebawem wpadnie do mnie Nazer być może ze Stiwem i będą mogli potwierdzić jak to naprawde jest i raz na dobre zamknąć gęby takim "dzieciaką" jak Rad , a co do mojej hodowli poza domowej to już jest moja prywatna sprawa, tak jak to Wiciu mówi tylko matka ma wstep

nigdzie nie widziałem postu że wycinasz gruczoły więc niewim czemu myślisz że to o ciebie chodzi ale to już twoja sprawa a co do wieku to sądzac ze zdjeć to o jakieś 10 lat jesteś młodszy a co do mojego doświadczenia terrarystycznego to ty też nic o mnie niewiesz.

Uprawnienia umieszczania postów