Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 47

Wątek: rzdkie dusiciele

Re: rzdkie dusiciele

I naprawde uwazasz coolarego za takiego "trzymacza" wezy?? Moze on szuka kontaktow w celu rozmnozenia tych wezy?? Nie pomyslales o tym?? Zalozmy nawet ze jest to pan Xinski ktory jest poczatkujacy-ale podobaja mu sie morelie itp-czy nalezy go tepic za to,ze zbiera info o wezach ?? Wolalbys zeby kupil np viridisa bez zadnego przygotowania? Oczywscie rozumiem Cie-kupowanie wezy dla szpanu jest ... Ale mowimy tu o coolarym!!!

Tribel
    Guest

jakimi powodkami kieruje sie coolary nie wiem dla tego nie napisalem zdania w stylu : " coolary uwazam cie za szpanera .... "
    a co do tego czy on jest trzymaczem ? - nie wiem, ale tak mi sie WYDAJE bo jak na razie nic nie rozmnozyl (tak slyszalem, dlatego pisze ze tak mi sie WYDAJE)

pylius
    Guest

Tribel - a czy mógłybś się poprostu nie wtrącac w sprawy innych ? Ja Cię nie chcę obrażać ani sie kłucić - proszę Cię grzecznie abyś sprawy innych pozostawił w spokoju , a zajął się własnymi.

Z góry serdecznie i uprzejmie dziękuję

Tribel nie wiem ile masz lat ale wiem jedno .....MASZ W GLOWIE GOWNO!!!!

A PRZPERASZAM.

pozdrawiam

Tribel
    Guest

mam gdzies sprawy innych, ale nie mam gdzies tego co sie dzieje ze zwierzetami i wlasne zdanie mam prwo powiedziec

pylius
    Guest

Wiesz - ja także przejmuję się zwierzetami, poświęciłem wężą totalnie wszystko , zająłem się pracą nad strona olewając szkołe i moich znajomych , to mój najwięszky cel , moja pasja , jeśli hodujesz węże to powinieneś wiedzieć co to znaczy, nie uważam się za specjaliste, zdaje sobie sprawe, iż moja praca dotychczasowa to dopiero kropla w morzu i wiele przede mną, ale moge powiedzieć o sobie jedno - zawsze postepuję uczciwie i staram się pomagać innym, nie oceniam ludzi w kategori "Ty wiesz mniej niż ja" , każdy ma w sobie fakty , ale nie każdy umie je odpowienio przedstawić , to jak w sygnaturce Lenego "Naukę buduje się z faktów, tak jak dom buduje się z cegieł, ale same nagromadzenie faktów nie jest jeszcze nauką, podobnie jak kupa cegieł nie jest domem." Nie wiem dlaczego niektórzy sądzą, iż męcze zwierzaki, ja w domu nie mam nic do ukrycia, każdy może przyjechać i zobaczyć w jakich są warunkach, moge tylko wspomnieć że ani jeden wąż nie jest w terrarium krótszym niż on sam , nie jestem zwolennikiem "optymalizacji" wymiarów - a o tym chyba każdy dobrze wie, zanik ktokolwiek będzie oceniać innych niech dobrze się zastanowi, ja się nie przejmuję a wręcz jestem otwarty na krytykę, jestem zmęczony dyskusjami , odpuściłem to sobię , mam nadzieje że każdy przemyśli zanim będzie osądzac innych obiektywizm powinien być tu priorytetem, w końcu wszystkich łaczy nas rzecz chyba ta sama - hobby

hehehe Pylius nie zrozum mnie nie zle.
    Ja nie chce do ciebie przyjechac na "inspekcje"hehe tylko tak se popatrzec.

pylius
    Guest

To była do Tribla w zasadzie , nie zrozumiałem Cie źle , nie martw się , a postatnio miałem już kilka inspekcji :]

38 postow jesli dobrze naliczylem z tego na temat hmm chyba 2 na temat reszta to gluzgi, niektore wogle nie na temat i na niskim poziomie.
    Naloty na Coolarego, Pyliusa w podtekstach. Ale ja ich bede bronil bo oni mi wiele pomogli odpowiadajac na moje czasem bezmyslne pytania z cierpliwoscia tak jak wlasnie na wasze w tych linkach. A co do rzadkich wezy to jak ktos powiedzial ze dobrze je miec i rozmnazac bo ich u nas malo, a sadze ze coolary dal tego posta po to by sie wymienic pogladami, problemami w hodowli, mozliwe ze w szukaniu partnera/partnerki do swego gada. Wy nie dajecie postow z prozba o pomoc? dajecie i czasem takie ze nic tylko siasc i plakac, ale w wiekszosci dostajecie odpowiedzi i czesto wlasnie udziala ich pylius albo coolary o ile jest na czacie. Piszecie ze Coolary to szpaner a ja sadze ze wami w wiekszosci kieruje czysta zazdrosc. Lecz niektorzy nie dla szpanu tylko by poglebiac swa wiedze nabywaja trudno dostepne i ciezkie w hodowli weze,bo maja juz duza wiedze z wezami mniej problemowymi. Tylko dlaczego zawsze negowani sa ci ktorzy w swee hobby wkladaja cale serce ?????a co do tego czy pylius meczy gady to napisze posta bo jak sam pylius napisal wybieramy sie ze stiwem do niego na herbatke to dam wam znac czy pylius to bezmysly tyran ktory nabywa gady tylko po to by je pomeczyc. A co do coolarego to sadze ze ci ktorzy bezmyslnie negowali jego post powinni dac nowego posta "przepraszamy coolary" i sie w nim podpisac
    Pozdrawiam
    "Czlowiek bez hobby bylby nikim"
    Ja.

Uprawnienia umieszczania postów