-
Re: Kobra
sorry za błąd...
"zatytułowanego"
hatiras
-
dusiciele są zarąbiste kup se jakiegoś boasa albo coś one mają same plusy .))
-
-
czy ja mowilem ze chce kupic kobre??? nie wydaje mi sie. tylko ze wy odrazu naskoczyliscie na mnie. no coz trudno. chcialem sie dowiedziec czy ten gatunek jest dostepny w sprzedazy i czy nadaje sie do hodowli. chcialem miec poprostu troche wiecej wiadomosci na temat wezy. czy to tak duzo? ludzie opanujcie sie z krytyka. dzieki za informacje tylko szkoda ze w zostaly przekazane w taki sposob.
pozdrawiam
-
aha i mowiliscie ze kupowanie kobry jest dla szpanu. niestety ale mi nawet cos takiego przez mysl nie przeszlo ze mozna kupowac weza dla szpanu. to jest bezsensu. ja nie wiem skad wam wogole cos takiego sie wzielo. moze to wy kupowaliscie weze dla szpanu?
-
gamon posłuchaj oni tak zawsze co byś nie napisał !
-
Zgadzam sie w 100% ze SNAKESEM(:P)
Uwazam ze jest duzo fajniejszych wezy od jadowitych.
Powiem wiecej kobra wyglada ladnie jak sie broni i splaszcz szyje.
A z jadowitch piekne sa trimeresursy
-
Przemysław Tętnowski
Guest
-
Skad nam sie wziol pomysl o "kupywaniu wezy dla szpanu" powiem tylko tyle ZYCIE, a podrugie szpan z jadowitymi wezami konczy sie przewaznie tak ze np na poczatku mily sasiad ktory przyjdzie podziwiac twoj okaz po wyjsciu od ciebie rozpowie po znajomych az ktorys bedzie kumaty w polskim prawie i zadzwoni na policje, nie dlugo czekac az cie odwiedzi.
Wiec rozsadni hodowcy wezy jadowitych nie znaja pojecia szpan.
A dlaczego wszyscy na ciebie nalecieli, bo z tego co pamietam to pytales gdzie mozna kupic kobre, jesli chcialbys sie cos dowiedziec o tym wezu to moglbys np zapytac czy sa jakies ksiazki albo czy w telewizji leci program o kobrach.
Pozdrawiam Nazer.
-
skad my z tym szpanowaniem powiem ci krotko ZYCIE, twierdzisz ze chciales sie tylko dowiedziec cos o tym gatunku a nie kupywac to po co ci info gdzie mozna je kupic nie lepiej wlaczyc National geographic i popatrzec na program o wezach? czesto leci o kobrach i dowiesz sie duzo o kobrach(no tylko nie o sklepach gdzie sie je kupuje)
Pozdrawiam
Nazer
Uprawnienia umieszczania postów