-
Re: czy te akwarium nada się na terrarium?
Wiesz Tibel raczej nie czytam w twoich myślach a twoja porada ograniczła się do pomysłu wybicia szyby.
-
takie wiertełko do szkła w każdym markecie budowlanym kupisz (koszt ok 10zł) i wywiercisz parę otworów, chyba najłatwiej i najtaniej - nic nie odklejasz, wicinasz, bez łachy szklarza a ponieważ akw3arium nie jest wysokie wystarczy tylko pare takich otworów w bocznej ściance np o śr 8mm (przeważnie takie najcześciej są wiertła)
-
Dzięki za wszystkie rady. Postanowiłem, że jak już mam się "męczyć" to zrobię sobię terra samemu, muszę tylko podpatrzyć jakieś wzory. Mam nawet pare pomysłów ale nie wiem czy się sprawdzą w praktyce więc poszperam trochę w internecie.
Dzięki!
Salem.
-
Jeśli chciał byś zamówić to polecam Żyrafa (miał kiedyś to ogłoszenie) tel 0505459057
-
Nadal jest, na liście "sprzedam", ale postaram się samemu zrobić. Jak już będzie po wszystkim to postaram się zrobić zdjęcie i pokazać jak wyszło. Pozdrawiam
Salem.
-
Polecasz go bo już u niego kupowałeś czy może ktoś ze znajomych kupował. Napisz czy jest wiarygodny.
Dzięki.
Uprawnienia umieszczania postów