-
spojrzcie na to:)
Dostałam dziś mailem fajna fotkę zbożówki Prawda, ze słodka?
-
Re: spojrzcie na to:)
Widziałem kilka podobnych... dla mnie jest to prędzej przykre niż słodkie. Bliźniaki syjamskie zrośnięte ciałami. Widać, że to już starszy wąż, takze chyba mu (im) to nie przeszkadza w funkcjonowaniu.
Pozdrawiam
Leny
-
mnie zastanawia tylko jedna |ecz skoro maj jedno cialo i 2 glowy to ktura paszcza wchlaniaja i wydalaja pozywienie
-
Pewnie któraś z nich jest bardziej rozwinięta i przejęła funkcje życiowe. Napewno nie odzywiaja sie obie. Swoją drogą rzadko zdarzają się bliżniaki sjamskie zrosnięte w takim stopniu, byc moze jest to jakas mutacja (naprzykład zdarzaja sie dodatkowe kończyny u róznych organizmów pod wpływem promieniowania), trudno przewidzieć.
-
Agnieszka powiedz lepiej prawde że wizołaś to z www.terrarysteyka.pl z forum. Zdjęcie te umieścił tam P.Damian
-
Wiem. Kolega który mi przysłał mi powiedział skąd. Nie kryje tego.
-
Po czym widzisz że to starszy wąż po rozmiarach (to może być zliżenie, a nawet jest) nie ma z czym porównać to nie wiadomo jakiej jest wielkości, nei ma takzwanego szafarza(w sztuce przedmiot o stałych wielkościach do czego porównuje się inne)
-
Napisane na zdjeciu jak byk - je obydwoma glowami.
Pozdrawiam,
Borek
-
Tak to jest jak sie nie umie angielskiego
-
Cóż... rozwijam sie raczej w kierunku niemieckiego)) zamierzam studiowac germanistyke, a angielski to u mnie nie za bardzo...))
Uprawnienia umieszczania postów