Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: spojrzcie na to:)

AgnieszkaM
    Guest

spojrzcie na to:)

Dostałam dziś mailem fajna fotkę zbożówki Prawda, ze słodka?

Re: spojrzcie na to:)

Widziałem kilka podobnych... dla mnie jest to prędzej przykre niż słodkie. Bliźniaki syjamskie zrośnięte ciałami. Widać, że to już starszy wąż, takze chyba mu (im) to nie przeszkadza w funkcjonowaniu.

Pozdrawiam
    Leny

Topeczek1
    Guest

mnie zastanawia tylko jedna |ecz skoro maj jedno cialo i 2 glowy to ktura paszcza wchlaniaja i wydalaja pozywienie

AgnieszkaM
    Guest

Pewnie któraś z nich jest bardziej rozwinięta i przejęła funkcje życiowe. Napewno nie odzywiaja sie obie. Swoją drogą rzadko zdarzają się bliżniaki sjamskie zrosnięte w takim stopniu, byc moze jest to jakas mutacja (naprzykład zdarzaja sie dodatkowe kończyny u róznych organizmów pod wpływem promieniowania), trudno przewidzieć.

Agnieszka powiedz lepiej prawde że wizołaś to z www.terrarysteyka.pl z forum. Zdjęcie te umieścił tam P.Damian

AgnieszkaM
    Guest

Wiem. Kolega który mi przysłał mi powiedział skąd. Nie kryje tego.

Po czym widzisz że to starszy wąż po rozmiarach (to może być zliżenie, a nawet jest) nie ma z czym porównać to nie wiadomo jakiej jest wielkości, nei ma takzwanego szafarza(w sztuce przedmiot o stałych wielkościach do czego porównuje się inne)

Napisane na zdjeciu jak byk - je obydwoma glowami.

Pozdrawiam,
    Borek

Tak to jest jak sie nie umie angielskiego

AgnieszkaM
    Guest

Cóż... rozwijam sie raczej w kierunku niemieckiego)) zamierzam studiowac germanistyke, a angielski to u mnie nie za bardzo...))

Uprawnienia umieszczania postów