-
Python molurus bivittatus albino
Witam ! Czy jest ktoś w posiadaniu tego węża? Jak tak to piszcie ! Nie chodzi mi o kupno (chociaż również) ale o jakieś informacje; jak się sprawuje itp. do jakich rozmiarów max urośnie. Z góry dzięki
Pozdrawiam
Leny
-
Re: Python molurus bivittatus albino
Czesc Leny .
Te albinsy są mniejsze niż nominalne odmiany , bardzo ladne weze i ogolnie rzecz biorac - sa lagodnymi pytonami , choc jak pisze w opisie roznie bywa , ale w wiekszosci przypadkow nie przejawiaja agresji . Ale nominalne molurusy to naprawde juz kolosy , a nie wspomne o pytonach siatkowanych - ale nawet tutaj roznie byla , jest odwrotnie , sa ogolnie agresywne , ale widac wiele fotek w necie z doroslymi siatkami jak ludzie sobie je trzymaja bez problemu . JA Ci polecam albinoska tygrysiego , jesli masz mozliwosc na duze terrarium to smialo mozesz sie decydowac , ale popytaj kolegow ktorzy maja doswiadczenie praktyczne .
-
-
-
no fakt pyton ladny ~
Pozdrawiam Mael
-
a co, dziewczynka może nie jest ładna?:-)) najwiekszy albino tygrysi którego ja widziałem to jest 4,5 metrowa samica. robi wrażenie:-) a poza tym to bardzo miłe i ładne węże, taj jak juz wczesniej pisał Pylius.
-
Te fotki tez sa ladne :-)!
Mam młodego molurusa ale nie albino... naprawde bardzo lagodny waz :-).
Pozdrawiam
Lord_Leoric
-
A co do albino to ta fotka mowi za siebie :-).... (bardzo ladny okaz!)
Pozdrawiam
Lord_Leoric
-
-
Wszystko z www.kingsnake.com ... byles juz chyba tam bo fotka ktora pokazales tez tam jest :-)
Pozdrawiam
Lord_Leoric
Uprawnienia umieszczania postów