-
Re: Patrzcie i uczcie się .
-
pylius jakie sa rozmiary tego terra? ja jak urzadze swoje nowe terra tpotez przesle fotosy
-
Fajne terra... i o to chodzi w budowaniu terrarium. Nie chodzi o wyglad! Chodzi i wielkosc! To przeciez chodzi nam o to by naszemu pupilowi bylo dobrze! :-) Mojemu molurusowi jak urosnie to tez mam zamiar zrobic duze i ladne terra :-)!
Zalaczam zdjecia ladnego molurusa... jednak terrarium w jakim jest trzymany... lepiej nie mowic.. mam nadzieje ze jest on tam tylko CHWILOWO trzymany... :-|
Pozdrawiam
Lord_Leoric
-
Ja pierdziele w tym co ty go trzymasz to nie jest wiele wieksze od mojego terra dla elaphe.stary zrób mu cos wiele większego.taki piekny i duży wąż a w takim "pudełku".
-
Jesli to do mnie... a na to wyglada... To nie jest na zdjeciu moj pyton!!!!!!!!!!!!!!!!! Czytaj co pisza ludzie a pozniej mozesz ich krytykowac! To zdjecia z www.kingsnake.com! Jak chcesz to mozesz znalesc tam wlasciciela tego weza i mozesz mu nabluzgac!
Na przyszlosc patrz kto co pisze i uwazaj kogo krytykujesz!
Pozdrawiam
Lord_Leoric
-
Mi to wygląda na jakies tymczasowe terra u weterynarza czy cos w tym stylu. Nie wyglada to przeciez na prywatne mieszkanie. Gadzinka ładna )
-
Chcialbym jeszcze sprostowac - fota w 1 poscie - to nie moje terra , zdjecie jest z internetu .
-
sorry przyznaje zle przeczytalem.nie denerwuj sie tak zaraz.
-
spoko... nie denerwuje sie... poprostu mialem zly dzien :-|...
na przyszlosc czytaj co ludzie pisza :-)
Pozdrawiam
Lord_Leoric
-
wawa . jutro ci puszczę zdjęcie
Uprawnienia umieszczania postów