Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Moj Boasek i Moje Tera Fotki i opis

Re: Moj Boasek i Moje Tera Fotki i opis

Jeżeli będziecie szukać korka surowego to pisałem do firmy Aligator z Warszawy-handel hurtowy i detaliczny korkiem. Cena dosyc wysoka zależna od zakupionej ilości 35-40 zł/kg. Adres emil : firmaaligator@wp.pl

Re: do Pawła i Fryzjera

Basen dla Boa /lecz nie tylko/ to rzecz obowiązkowa. Jeżeli wąż w nim nie leży tylko pije wodę to OK, takie są jego potrzeby. Jednak basen dzięki swej powierzchni parowania wody ma wpływ na utrzymanie min odpowiedniej wilgotności w terra. Wilgotność z koleji ma wpływ na wylinki, apetyt i ogólnie kondycję węża.
    Jeżeli wąż zechce wylegiwać się w wodzie to jak wam to zasygnalizuje skoro nie ma basenu?
    Przemyślcie to i niezaleznie od wniosków wstawcie baseniki.
    pzdr

Re: do Pawła i Fryzjera

Nie chodzi o to moj basenik ma od poacztku ale jeszcze w nim nie byl wode jmu wymieniam co 3-4 dni

Kosmitek
    Guest

Fryzjer gdzie kupiłeś tak pięknego boaska, bardzo ładnie wybarwiony?

W poznaniu kolo praktikera jest Sklep zoologiczny "Sara"
    ul. Niegolewskich 14
    tel. 864 00 02

Lord_Leoric
    Guest

Moj Pyton Tygrysi na poczatku tez nie wchodzil do basenu... jednak jak pewnego dnia wlazl to siedzial w nim prawie caly czas, raz to nawet prawie tydzien w nim siedzial non-stop. Tak wiec nie zabieraj wezowi basenu albo go nie zmiejszaj! Basen jest OK! Tylko najwazniejsze jest to zeby byla w nim caly czas czysta woda ...

Pozdrawiam

Lord_Leoric

Uprawnienia umieszczania postów