Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Moj Boasek i Moje Tera Fotki i opis

Mieszany widok

Moj Boasek i Moje Tera Fotki i opis

Hmmm posiadam terrarium 90x50x60 po lewej stronie polka przykrecona,2 kable grzewcze po 25 watt i u gory praiwe posrodku zarowka dzienna na nonc zmieniam na nocna temeratura przy szybie w terrarium niedaleko lampki dochodzi do 30 %
    podloze torf kokosowy,teraz tak mam basenik lecz nigdy nie widzialem weza aby do niego wchodzil nie wiem wiec po co ten basen wogole matroche kryjowek ale updobala mu sie jedna pod lewa prawa scianka ma kokosa i pod nim non stop spi ;].Szyby paruja i prosze o rade czy wywiercic jeszcze wiecej dziurek na wentylacje.Z tego co widze czuje sie niezle boasek wylinke mial zrzucil cala skorke potem dostal mysze ciut wieksza od normalnych chyba tez mu smakowala ale mam pytanie mam ta polke przykreona co wczesniej opowiadalem jest ona wylozona korkiem ale jakos pusto na niej i od 3 tygodni nie wiem co wstawic na ta polke i czy zabezpieczyc zarowke chociaz i tak do zarowki narazie nie idzie.
    Mysle ze nikt sie nie zdenerwowal moim opisem ale chce dobrze wychowac boaska i zeby nic mu sie nie stalo ;]

Pozdrawiam

Re: Moj Boasek i Moje Tera Fotki i opis

Ogladajcie i mowcie co sadzicie i co mu dolozyc.

Dzisiaj beda nastepne fotki tylko kumpel zgra z aparatu czekam na komentarze.

Przedewszystkim musisz zrobić pożądny wystruj ( kora, korek, bambus itp.). Żeby terrarium wygladało owiele ładniej niż teraz, tak to niestety teraz wyglada nie ciekawie. Roślinki sztuczne do tego takrze potrzeba odmnienią wydląd ponurego terrarium.

Albo wogule nie pierdzielić się z tym terrarium i zrobić (na zamuwienie)
    nowe lokum.

Cześć@_@

A moglbys powiedziec gdzie takie rzeczy najlepiej pokupowac itd.

nastepne ;]

i next

jeszcze jedna fota weza i 1 pies z 4 spanielek bardzo wesoly.

Nook
    Guest

przyślij mi 5 najlepszych to wrzuce na stronkę, ok ?

Paweł Cieślicki
    Guest

Naprawdę ładne fotki i wąż. Terra mam podobne tylko zamontój tam jakieś roślinki.

Uprawnienia umieszczania postów