Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: POMOCY - uciekły mi zbożówki

Kuk
    Guest

POMOCY - uciekły mi zbożówki

UCIEKŁY MI 2 ZBOŻÓWKI NA CHATE 3 DZIEŃ ICH NIE WIDZĘ GDZIE SĄ??????

Re: POMOCY

Sprawdz u sąsiadów

MPeter
    Guest

Jakiej wielkosci - jezeli mlode to zobacz w pralce na bebnie

One często uciekają. Nigdy ich nie szukam. Wstaniesz kiedyś w nocy do kibla i znajdziesz : ) . Możesz też na środku pokoju mysie noworodki porozmieszczać i co jakiś czas sprawdzać.

Wiesław Pyć
    Guest

elo
    poszukaj na podlodze pod oknami i we wszystkich chlodnych miejscach)
    pozdrowienia

Atrax Robustus :-)
    Guest

Ja mialem wieksza faze, bo mi zbozowka uciekla i weszla....w sciane. W scianie biegla rura od kaloryfera i waz wlazl pomiedzi nia, a sciane i powlazil gdzies do pustakow. W sumie nie widzialem jej okolo 2 miesiace, a tu nagle SUPRISE :]
    W sumie uciekala mi juz kilka razy, a raz znalazlem ja ...w tylnej czesci kuchenki gazowej. To byla jeszcze stara kuchenka, ktora nie byla zbyt bepieczna, wiec bylem uradowany, ze waz nie poparzyl sie nawet

Re: POMOCY - uciekły mi zbożówki

moja mala zbozowka tez raz zwiala. w sumie szukanie jej nie mialo sensu, czasami w terrarium tak sie zakamufluje, ze jej znalesc nie mozna(...) po jakims tygodniu jak juz sie przyzwyczailem do mysli o utracie weza(...) ktos go z rana przyuwazyl w przepokoju i wrocil(a) do domu

Re: POMOCY - uciekły mi zbożówki

ja mam czesto takie problemy z ponczosznikiem ale zaraz obok jego terra stoi terra z rzekotkami zabimi a on zawsze cos czul do zabek wiec zawsze jak ucieknie to jest przy ich terra. tak wiem zakochal sie w koncu ida walentynki )))
    Pozdrawiam Nazer

Uprawnienia umieszczania postów