-
Adrian Furman -AdN-
Guest
Re: NOWY TEMAT FORUM
nie... niech powstanie nowy temat, to naprawde duze zródło doswiadczenia. Jak powiada nook nazwa nie moze byc przekombinowana wiec najlepsze jest "Doswiadczenia w hodowli". I podaoba mi sie "ciemna strona terrarium" bo chodzi tu o przykre doznania bo w sukcesach beda takie texty (mniej wiecej) : "urodzil mi sie mały gekon", "kupiłem terrarium" itp. Ten dział ma byc lekcją dla poczatkujacych. Najlepiej uczyc sie na kogos błedach...
-
Nora, "terrarystyczne perypetie?" w opiscie listy "Wasze przeżycia związane z hodowlą terrarystyczną; ucieczki, głodówki, śmierć zwierząt."
Sugestie???
-
Wiesz co NooK, moze zrób sondę, bo tak kombinowac to można do bólu, a jak się zrobi głosowanko, to będzie od razu wszystko jasne.
R.
-
no to trzeba zrobić listę typów (np 6) ale wydaje mi sie ze to strata czasu.. choć jak ktos przygotuje liste to OK
-
Eee tam... Najlepsze było "Wypadki w hodowli" - krótkie i sugestywne.
-
no mi najbardziej podobały sie ,,wypadki w chodowli,, PS:mam nadzieję że będą wkońcu te wypadki a nie tylko rozmowy o temacie i nazwie.
-
Bardzo dobry pomysł popieram W ZUPEŁNOŚĆI!!!!!
-
już chyba nikt z największych zwolnnikow powstana grupy tego nie czyta - a szkoda... Trzeba wymyśleć coś mądrego. Wypadki w hodowli - może być. Ale co inni na to?
A może (co według mnie jest fajne) "Doświadczenia hodowlane" albo "Doświadczenia w hodowli" albo coś pdobnego ze słowej doświadczenia
-
Uważam, że w ogóle pomysł z nowym tematem jest super, ale te "spory" na temat nazwy zajmują mase czasu, a mogły by już się ukazywać te "przykre historie", a przecież czy taki ważny jest tytuł ? Chyba ważniejsze co będzie w środku ! Moim zdaniem to praktycznie bez rużnicy czy temat będzie zatytułowany "wpadki w chodowli", "druga strona terrarium" czy może "doświadczenia chodowlane" albo np "uwaga wpadka" najważniejsze jest by początkujący chodowcy (tacy jak np ja) mogli poznać przykre doświadczenia innych i uczyć się na ich błędach-to bardzo pomocne.
Uprawnienia umieszczania postów