Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Wymiary terrarium.

pylius
    Guest

Wymiary terrarium.

Zastanawiam sie nad tym co podaja opisy i mysle ze nie powinno sie 3maj wezy w terrariach o wymiarach " optymalnych " - bo sa one male , nie wiem jak uwazaja inni ale ja stosuje zasade terra nie krotsze niz sam wąż , z reszta ja nie mial bym sumienia patrzec jak waz sie ciasni w takim malym terrarium - wiec nie pytajcie jakie wielkie ma byc terra tylko robcie tak duze jak tylko mozecie , jest to istotne bo nie kazdy wie ze im wieksze terrarium ma waz tym jest w lepszej formie i zdrowszy .

pozdro 4 all.
    pylius

Dolanczam jeszcze foto z wakacji

pylius
    Guest

Re: Wymiary terrarium.

a tu maly przyklad , jeszcze nie jest urzadzone , ale konary sa zamocowane juz na stale na srubach , chcialbym jakies duze jukki wstawic i gips albo cos podobnego polozyc na osb , choc samo osb mi sie podoba to w tak duzym terra nie wyglada jak tak ladnie jak w mniejszych .

Paweł Cieślicki
    Guest

pylius czy można do terra z boa constrictorem zamontować jażeniówkę? Jestem w trakcie robienia terra podobne do twojego. Chętnie bym wysłał zdjęcie ale nie mam skanera! Odpisz!

pylius
    Guest

jazeniowka bardzo slabo grzeje i dlatego nie ma sensu jej mocowac , ja uzywam zarowek "spot" i bardzo dobrze zdaja egzamin. Jakby co to pisz na forum a ja Ci odpowiem , zaden problem .

pylius

kamilczako
    Guest

Gdzie kupujesz takie żarówki i jakej mocy używasz?

Kamil

Jak Robert
    Guest

WITAJ !
    JESTEM MŁODYM HODOWCOM Z KATOWIC I SŁYSZAŁEM ŻE MÓGŁBYŚ
    MI DORADZAĆ I SPRZEDAWAĆ ?
    NOWY KOTAKT ?
    ?/?
    POZDRAWIAM!!!!!!!!!!

Uprawnienia umieszczania postów