Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: nowe terra

pylius
    Guest

nowe terra

sasiadak chciala wywalic szyby wiec postanowilem zrobic jakies terra i wyszlo super . Zrobilem je w kilka godzin , osb kupilem dzis w obi , troche drozej ale jestem ogolnie zadowolony . Wymiary to 100 x 50 x 40 i zamieszka tu tymczasowo poki jest mlody python regius .
    Drugie terra na zdjeciu to dla bananowek wysokosci 125 cm - ciekawe kto twirdzi jeszcze ze weze maja u mnie zle warunki buahahahahah ]:->

<<anolis>>
    Guest

Re: nowe terra

spoko wyszło

pylius
    Guest

lokator na obledzinach .

Pytonik napoczatku troche przerażony, przyzwyczajać sie zaczyna do tego powoli ,już podniusł łepek i planuje zmiany , bedzie zmieniał kolor tej ochydnej ściany ))))))

Wpożądku^_^terra i pytonik tesz.

Cześć@_@

Fajne terra....chcialbym zrobic podobne...powiedz mi gdzie kupiles, badz w jaki sposob zrobilesd prowadnice do szyby?!...w jaki sposob rozwiazales problem wentylacji, bo nie za bardzo widze na zdjeciu....

Pozdrawiam zaje.... pytonik!

pylius
    Guest

czesc.
    cholera napisalem posta o budowie i sie cos zacielo , potem wam opisze jak z tym wszystkiem ;-) .

witaj! Wlsanie jak by dalo rade to napisz chociaz jak zrobiles te drzwiczki,bo musze na dniach zmontowac cos dla "siebie"

pozdrawiam

Czesc
    Bedziesz oczywiscie malowal akrylowka od wewnatrz?
    Mam pytanie gdzie kupujesz listwy do szyb przesuwnych?
    Pozdrawiam
    Marek

pylius
    Guest

czesc .

malowac nie bede - przynajmniej narazie , raczej gips poloze albo piasek na zaprawie .

Listw nie mam , wszystko to osb i polecam ten patent , nie mialem nic pod szyby wiec postanowilem tak zrobic i okazalo sie najprostrzym i najtanszym przy okazji wyjsciem .

PS. Dzis dokanczac bede nastepne terra , foto niebawem ;-)

Wlasnei o to mi chodzi.....tez myslalem o tym aby zrobic z osb....tylko powiedz mi jak Ty rozwizales sprawe "dolkow" pod szyby?!....prowadnic znaczy

Uprawnienia umieszczania postów