Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: Z PAMIĘTNIKA WĘŻY - NOTATKI

DurSt
    Guest

20 grudnia 2002

Ali i Ok. byli dzisiaj na rękach kilku osób(2) łącznie ze mną. Oki jest mętny, ale oczy nie aż tak bardzo. Zrosiłem kilka razy terra. Temperatura bez zmian. Pleśni od tamtego czasu jak wyczyściłem wtedy korzeń nie ma.

DurSt
    Guest

21 grudnia 2002

Oki jest mętny, oczy są już prawie szare. Oki jest mniej więcej tego samego wzrostu, co Al. Zrosiłem kilka razy dzisiaj terra. Byłem dzisiaj po myszki, ale będą później. Godz. 21:51 temperatura 27 na 2 termometrach, bo mam 2 termometry, jeden niżej, a drugi wyżej. Zrosiłem im ziemię pod basenikiem i całe terra. Włożyłem tak jak wczoraj takie małe roślinki w doniczce na krótki okres, bo........... . Niedługo je wyłożę. Wziąłem na rękę na trochę Ala.

DurSt
    Guest

22 grudnia 2002

Zrosiłem terra. W nocy z 21 na 22 zapomniałem nałożyć na noc ½ szyby, była zamiast tego kratka jak w dzień.Zawsze na noc zakładam szybę, bo robi się większa wilgotność i terra nie traci tak temperatury bez lampy. Więc w nocy było jakieś 23 – 25 stopni. Oki jest mętny i oczy ma mętne. Zrosiłem im pomieszczenie około 22:00.

DurSt
    Guest

23 grudnia 2002

Wziąłem Ala na ręce, zrosiłem dzisiaj terra. Zabieram się do usunięcia bbobbbbbka. Ok. jest cały mętny. Myszek dzisiaj w sklepie nie było

DurSt
    Guest

24 grudnia 2002

Wziąłem z 2, 3 razy Ala na ręce. Zrosiłem terra.

DurSt
    Guest

25 grudnia 2002

Wziąłem rano o około 11:00 Okiego. Ma oczy prawie normalne a ciało mętne. Przychodzę do domu a Ala nie ma w terrarium. No to mówię, że zobaczę w jedno miejsce. I co widzę? Siedzi sobie tam gdzie mi poprzednio zwiał. Był lekko zimny. Po złapaniu Zrosiłem terra i wziąłem Ala pod wieczór.

DurSt
    Guest

26 grudnia 2002

A więc jest teraz około 12:00 ( południe). Znalazłem przed chwilą skórę Oka. Znacznie dłuższa od pozostałych wylinek. Ala i Oka wziąłem na rękę i co ciekawe oczywiście Ok. spokojniejszy i łagodniejszy.
    UWAGA : Wniosek jest taki- Każdy gad jest indywidualistą, jeden oswoi się w tydzień , zaś drugi wcale, jeden będzie łagodny drugi nerwowy. Nie ma na to rady. Niepokoi mnie to, że na końcówce ogona ( 0,4 – 0,5 mm) jest nie zrzucona do końca skóra, a nie mogę jej zdjąć, bo nie ma za co chwycić. Jutro będą otwarte sklepy to kupie myszki. Co prawda mam 2 duże myszy, ale nie mają małych myszy. Babka ze sklepu mówiła że na 100 pr. Dała mi parkę i, że samica jest w ciąży. A tu do dziś gówno.

DurSt
    Guest

27 grudnia 2002

Dzisiaj wziąłem na rękę Oka i Ala. Dalej nie pamiętam

DurSt
    Guest

28 grudnia 2002

Myślałem, że mi Al Zwiał, bo nigdzie go na ziemi nie było. A co się kazało siedział sobie doi góry pod szkłem na korzeniu. Zrosiłem terra. Wezmę pod wieczór wezyki. Nie mam jeszcze żarcia do stworów, bo na sklepach nie ma. Ciąg dalszy nastąpi.

Zdzisiu
    Guest

Re: Z PAMIĘTNIKA WĘŻY - NOTATKI

Jesteś nienormalny

Uprawnienia umieszczania postów