Witam wszystkich terrarystów z całej Polski i nie tylko. Po przeprowadzce z Gorzowa nareszcie mogę zacząć przebywać w necie i pisać to. Mieszkam obecnie w Poznaniu. A więc przejdę do rzeczy. Wiem, że może to się wydać głupie, ale pewne osoby poprosiły mnie o robienie notatek z mojej hodowli. Tak, więc postanowiłem je robić i muszę powiedzieć, że wcale to nie jest takie głupie. Przepraszam każdego, komu się to nie podoba lub nie odpowiada, ale jak już mówiłem to parę osób mnie prosiło. Mam 2 węże zbożowe od ”szczeniaczka” i będę, co jakiś czas wpisywał kolejno, co dzień przebieg mojej amatorskiej hodowli. Jeśli ktoś by chciał to bardzo proszę kierować swoje spostrzeżenia do jakiś konkretnych dni. Jak już mówiłem jestem początkującym i dla niektórych moje uwagi mogą okazać się rzeczywiste, normalne, ale myślę również, iż mogą one pomóc niektórym amatorom takim jak ja? A jeśli chodzi o UWAGI to są to moje spostrzeżenia i myślę, że z pewnością się komuś przydadzą, choćby amatorom takim jak Ja. Notatki będę uzupełniał prawie za każdym razem jak będę w Internecie.. Dzięki wielkie!
(N.W.B.N.J.N i N.M.P.A.N.N.W.K.J.J.)