Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: błędy

Re: błędy

Hmm, nie wiem jak wy, ale ja nie moge wyslac meila ze strony....

Dark Raptor
    Guest

U mnie wysyła, ale wyskakują błędy z konfiguracją programu pocztowego.

a ja mam pytanie - kiedy wreszcie zacznie dzialac czat?? jestem juz na glodzie

no nie ma co robić wogóle jak nie ma chata ;P

To może wchodźcie do pokoju "polchat". Logujecie się normalnie na terra chata, naciskacie "pokoje" i wywieracie "polchat".

u mnie w niektórych działacg nie ma napisu "nowe" a innych natomiast jest ale za to jest chociaż już kilka raza przeczytałem posta albo jak naciskam oznacz jako przeczytane to też nic nie pomaga, jak włącze opis gekona lamparciego to sie włącza natychmiast errorplace czy jakos tak, i nie działa mi spis terrarystów bo też wywala jakiś errorplace

i jak sie kliknie w opisie gekona lamparciego na link "czytaj więcej" w przedziale Kupno gekona wyskakuje error:
    Kod:
    Warning: main(/home/users/gekonlamparci/public_html/1.php): failed to open stream: No such file or directory in /public_html/terrarium/gekonlamparci/index.php on line 217

Warning: main(): Failed opening '/home/users/gekonlamparci/public_html/1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php/lib/php') in /public_html/terrarium/gekonlamparci/index.php on line 217

Uprawnienia umieszczania postów