Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Wielka Prośba

Wielka Prośba

Mam do was taką prośbę powiedzcie mi jak przekonać mamę na temat trzymania Węża zbożowego w domu.Interesuję się wężami od 7 lat,mam wiele wiedzy na ten temat. Mój ojciec nawet jest za ale z mamą jest gorzej.Warunki do trzymania są i to nawet Bardzo dobre, poprostu z niczym nie ma problemu ale z MAMMĄ jest i to durzy.

Re: Wielka Prośba

PROSZĘ POMUŻCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SŁOIK pozdrowionka

Moby_
    Guest

mysl mysl mysl mysl
    przokonuj
    najpierw kup lepiej cos innego zeby zobaczyla ze bedziesz mial na zwierze czas
    mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl mysl

Vampaya
    Guest

zabierz mame do gadziarni w zoo:-) A moze lepiej nie jak zobaczy jakiegos 5 metrowego pytona to juz na pewno nie bedzie mozy o hodowli:-) no nie wiem moze masz jakiegos kolege ktory trzyma weza to pokazcie mamie niech zobaczy ze to wcale nie jest obslizgle mokre itd.:-)
    Powodzenia w przekonywaniu

A może poprostu , kup węża bez zgody matki, gdy twoja mama sie o wężu dowie że go kupiłeś to bedzie się złościć może nawet bardzo, a pużniej jej przejdzie.No powinno przejść to zależy jaki ma charakter.
    Kobiety mają prawie do wszystkiego uprzedzenia ,( bezobrazy drogie bywalczynie forum )

cześć

dokladnie ja tak zrobilem i jakos sie nie drze i nawet polubila je

Ja zrobiłem podobnie i jeszcze w ten sam dzień mama miała na rękach węża

Pozdrawiam
    Leny

Witam! Miałem identyczny problem - nie mogłem przekonać mamy na kupno węża. Moim zdaniem niechęć do tego typu zwierząt wynika z niewiedzy ponieważ jest to zwierzę mało popularne w domowej hodowli, a obecnie mam parę Boa Constrictor Imperator ( każdy po 2 m) i młodego węża mlecznego. Mama w końcu dała się przekonać po zapoznaniu się z fachową literaturą , do tego stopnia ,że bierze je na ręce , przytula i po prostu traktuje je jak psa czy kota.
    Pozdrawiam i życzę powodzenia!

Pniak czy rozmnażałeś już swoje Imperatory?

Pozdrawiam
    Leny

kamilczako
    Guest

Właśnie, Też jestem ciekawy. Mam 1,5 roczną parkę i w przyszłości chciałby ją rozmnożyć.

Kamilczako

Uprawnienia umieszczania postów