-
kabel grzewczy?? ok, ale skąd
Witam.
Nie wiem gdzie kupić kabel grzewczy, matę lub itp. do terrarium z boasem constrictorem. Jeśli ktoś z doświadczenia albo ot tak po prostu wie coś na ten temat to byłabym wdzięczna za udzielenie wskazówki.
irminia.
-
Re: kabel grzewczy?? ok, ale skąd
W sklepie zologicznym powinny byc.
Pozdrawiam Damian
Daamiaan@poczta.fm
Telefon 508633790
GG 3214841
Być sobą i trzymać swego zdania
-
Oj Beata najlepiej zamontuj żarówkę. Masz tego pełno w zoologikach. Jedź do Grześka. Ale w sumie po cholere ja to piszę.
-
-
Hehe. Podoba mi się stwierdzenie "w zoologiku albo na Biofilu". Czyli Biofil nie jest zoologikiem? Nie żebym się czepiał ale tak mi się jakoś nasunęło. Chociaż z drugiej strony zgodzę się że nie można stawiać Biofila wśród co poniektórych sklepów zoologicznych osiągających momentami poziom parapetu
A wracając do tematu - zwykle kable i maty dostaniesz w każdym zoologiku mającym sprzęt terrarystyczno-akwarystyczny (czyli kable, maty, pompki, filtry itp.). Poszukaj również w sklepach internetowych takich jak Colisa albo Um-Um
-
"Chociaż z drugiej strony zgodzę się że nie można stawiać Biofila wśród co poniektórych sklepów zoologicznych osiągających momentami poziom parapetu "
no ja myślę, ze wiekszość sklepów w Polsce (a nie co poniektóre) nie wytrzymałaby konfrontacji z Biofilem
-
Hehe. Jak przeczytałem wypowiedź Fryty o konfrontacji Biofila z innymi zoologikami to od razu nasunął mi się na myśl obraz ringu i walka o mistrzostwo sklepów zoologicznych. Biofil vs. reszta świata
Uprawnienia umieszczania postów