Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Węże gliwickie :-)

pylius
    Guest

Re: Węże gliwickie :-)

ja mieszkam w Tychach , znam sie z panem B . i z Dark `iem . Tez chcialbym wiedziec czegos na temat tej gieldy .

co do giełdy, to jest ona w kazdy poniedziałek w starej hali komputerowej huty baildon obok IMAXA, ale jezeli nie macie zgłoszonej działalnosci gospodarczej to nie da rady tam wejść. a co do wycieczki do brachaczka to musimy się po prostu zgadać w jakis dzień i jechac. pozdrawiam - Mateusz

Rzeczywiście, proponuję przyszły tydzień.
    Moze środa. Ja nie mam żadnych zajęć.
    Pozdrawiam
    Barbara

Jesli bedziecie jechac to dajcie mi tez znac jesli moglby sie z wami zabrac, tez chetnie dowiedzialbym sie kilku rzeczy.

Witaj Barbaro !

Piszę do Ciebie z Gliwic , kto wie może nawet z sąsiedniego bloku !

Od dwóch lat hoduję zbożówkę ma obecnie ok.1m20cm
    Znam najważniejszych tu ludzi z którymi można coś załatwić i czegoś się od nich dowiedzieć
    Znam też świetnego hodowcę wszelakich węży w Żorach ; przystępny ,dobry kontakt ... Dla przykładu powiem Ci że on tylko w tym roku pozyskał ok 60-ciu zbożóweczek, lampropeltisy, pytony itd.Jak widzisz facet jest gigantem !Co tak naprawdę Cię interesuje napisz , rozumiem że zaczniemy rozmowę od twojego terrarium ...

Wojtek P.

Jestem dostępny jeszcze przez ok godzinę a potem dopiero po weekendzie

Ps
    Właśnie otrzymałem pocztą pilotażowy numer miesięcznika TERRARIUM - dobre ! Polecam.
    Wejdź na www.terrarium.net.pl w tej sprawie.

DUUUUŻŻO !! o zbożówce przeczytasz w opisach gatunków na www.terrarium.com.pl . Jeśli jeszcze tego nie czytałaś to powinno Cię to prawie na kolana rzucić - to dokładniejsze opisy niż w ogólnie dostępnych książeczkach w księgarniach !!!

Witaj Wojtku,
    Bardzo dziekuję za kontakt. Z netu już ściagnęłam wiedomości; Tarrarium tez chcę zaprenumerować.
    A o tym człowieku w Żorach chętnie się czegoś wiecej dowiem.
    Na razie pozdrawiam
    Barbara

Witaj Wojtku,
    na pewno trzeba zacząć od terrarium. Problem w tym, że powinno być kompletne - z wyposażeniem; ja sama tego nie zmontuję. A im taniej, tym byłoby lepiej. To wydatek :-(((
    Zbożówka - dorosła jest do kupienia na Placu Inwalidów. Byłeś tam?
    Jest tam też niespełna trzymetrowy pyton, trzymany jak ogórek w słoiku - ma małe akwarium, w którym się kisi. Biedak.
    Ale nie wiem, gdzie kupić tanie terrarium i w rezultacie - jakie?
    Może coś wiesz na ten temat.
    Pozdrawiam
    Barbara

PS.
    Swoją drogą, co z tą wystawą w Zabrzu?
    Ktoś z Was Dobrych Ludków wie?

Witaj B.
    Czy to w tę najbliższą środę idziecie dowiedzieć się całej prawdy od tego gościa z ZOO na temat zbożówek ?

Mnie nie pytaj, bo ja pana B. nie znam.
    Rzuciłam hasło, bo chętnie bym sie tam wybrała.
    Mam czas we środę.
    Ale nie wiem, czy reszta Państwa reflektuje, na przykład dark, który zna "naszego" pana.
    pozdrawiam
    Barbara

Uprawnienia umieszczania postów