-
-
Re: Agama Brodata - pyszczek...
Co do pierwszefo zdięcia to nie widze dokładnie o co Ci chodzi, jeśli to odpadnięte łuski to powinny odrosnąć (twoja skóra też odrasta), a co drugiego to pozostałości starej skóry powinny zejść przy najbliższej wylińce.
-
A jak koniecznie masz grzebać jej koło głowy to nie rób tego w dzień tylko w nocy kiedy śpi lub kiedy jest zaspana, ale ostrzebam przed używaniem ostrych przedmiotów !!!
Jak sie wyszarpnie to możesz jej zrobić krzywde
-
luz_jacek, bez przesady... Aż taki głupi to nie jestem żeby jej pod okiem nożem albo igłą majstrowac :/ A jak w nocy jej bede grzebal i niechcacy sie obudzi?! Straci do mnie zaufanie... Chociaż raz łapałem swierszcza w terra jak spała(były szpary i jak tylko w nocy skubance wychodzily to je łapałem :]), to jak kamien...
-
Hmm, to pierwsze to raczej nie odpadniente łuski tylko jakieś otarcie. A ta wylinka to zejdzie przy najbliższej wylince albo sama odpadnie jeszcze przed nią. Niemasz się czym martwić.
-
Zgadzam się z przedmówcą.Wygląda to na zwykłe otarcie .Zarówno wylinką jak i otarciem,nie masz się co przejmować.
-
Otarcie już odrosło, ale wylinka dalej i nie chce odpasc... Hmmm
Uprawnienia umieszczania postów