Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Ptasznik kedzierzawy................

Ptasznik kedzierzawy................

Witam wszystkich!!!!

Mam od niedawna malego ptasznika kedzierzawego i nie wiem wogule jak mam sie nim zajmowac..Potrzebuje konkretnych wiadomosci i informacji na temat zwiazany z jego terrarium tj. jak i czym je ogrzac,jak nawilgatniac powietrze,jakie podlorze najlepsze itp,a takze z odrzywianiem, i cala reszta zwiazana z ptasznikiem?? Potrzebuje metod stosowanych i sprawdzonych od ludzi kturzy wiedza jak to sie robi ,ktorzy maja lub mieli ptasznika w domu....Potrzebuje odpowiedzi jak napredzej za ktore z gory bardzo dziekuje wszystkim terrarystom i nie tylko....

Re: Ptasznik kedzierzawy................

Oraz opisy gatunkow....

A poza tym nagana za to ze najpierw kupujesz ptasznika a pozniej sie pytasz jak sie niz zajmowac

kolejny kolo, który najpierw kupuje a następmie pyta jak utrzymać ptasznika :-(

poczytaj faq a jeżeli nie znajdziesz tam wszystkich potrzebnych info - wal smiało z pytaniami do mnie.
    sam niedawno zaczynałem z chodowlą ptaszników, wiele się nauczyłam obserwując zachowania mego pupila...

napisz, proszę po której jest wylince - to bardzo istotne, ponieważ z wiekiem pająk ma inne potrzeby.

do starych "wyjadaczy": dajcie młodemu spokuj, dostał linka na forum pewnie od jakiegos znajomego, a że martwi się i troszczy o swego pajaka jest dla niego dużym plusem.
    każdy z nas był przesierz n00b ;-)

to jego sprawa co robi..

ehhhhhhh....... kolejny ;/

Uprawnienia umieszczania postów