-
Połączenie Agam
W Sobotę połączyłem dużą Agame ok 30 cm z 2 małymi około 15 cm !! Duza Agama nic nie robi małym, to chyba dobrze !! Czy moge je tak juz zosatic, czy lepiej je oddzielic ??!!
-
Re: Połączenie Agam
A za dwa dni przyjdziesz i zobaczysz najedzoną dużą, albo pogryzione maluchy. Lepiej rozdziel.
-
A jeżeli nie zostaną pożarte lub "nadjedzone" to napewno będą zestresowane obecnością większej.
-
one tak razem smacznie ze soba spia, wygrzewaja sie !! ach rzal mi je rozdzielac !!
-
Wszystko zależy od gatunku agamy. Z szacunku dla czytelników warto jej nazwę czasem podać .
-
chodzi mi o AGAMY BRODATE ;]
-
rozdziel. Znajomy miał 3 młode z większą i po 2 miesiącach wchodzi do pokoju a w pysku dużej agamy mała !! Wszedł w ostatniej chwili i zdołał odratować zakrwawionną agame !!
-
ale one nic sobie nie robia, duza nie atakuje małych !!!!
-
u niego też było ok. Nawet wchodziły wszystkie jedna na drugą i tak spały albo sie wygrzewały. Bez żadnych ostrzeżeń duża zaatakowała małą. Przedtem 2 miesiące było wszystko w jaknajlepszym porządku
-
Niestety tak to jest z brodaczami - ja bym rozdzieliła. Niestety w kazdej chwili twoja młodsza może stracić łapkę kawałek ogona czy życie. To jest za duża różnica. Wiem ze na początku wydaje sie że wszystko jest ok i czasem zdarza sie ze rzeczywiście nic sie nie stanie - niestety zwykle mała agamka nie wychodzi na tym najlepiej.
Uprawnienia umieszczania postów