Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Coleonyx mitratus

Re: Coleonyx mitratus

Dla jaszczurki osiągającej 15-20 cm to trochę za mało. Dla 1-2 sztuk co najmniej 15-20 cm dłuższe, dla większej ilości np. o długości metra, przy czym to wymiary minimalne. Ważny jest też wystrój, możliwość wspinania się, kryjówki. Chyba wszystkim zależy na szczęściwych eublefarach

Sorry że się tak po chamsku podłanczam pod posta, ale mam pytanie:
    mam terrarium 55/35/40 (dł, szer,wys)- jak myślicie ile tam może być PAROEDUR PICTUS ??Aha terrra ma sporo półek i wogóle bajerne) Chiałbym 1+2

Aha i jakie mam szanse na rozmnożenie, bo bardzo bym chciał. Aha no i czy ktoś mógł by mi dać (wrzucić) na forum fotkę dorosłej paroedury pictus??
    Z góry thx))

Na biede może być dla 1.2, ale dałbym do troche większego. Gekony te dość łatwo rozmnożyć.

Przeglądałem opisy wszystkich jaszczurek i z tych średnich wielkości również bardzo mi się spodobał PAROEDUR PICTUS )) Fajny naziemny gekonik I chyba sobie lepiej właśnie tego kupie.. Zrobie dużo półek i grot , aby powiększyć powierzchnie chodzenia i powinno być gites.

No to mamy razem z Lockdownem kółko fanatyczne paroedur pictus)) A tak wogóle to w Gekonie www.gekon.lublin.pl mają być we wtorek

Pictusy ?

P. pictus - młode 60 zł (zostanie niedużo ponieważ część już sprzedana)
    P. Pictus - dorosły samczyk 99 zł

Uprawnienia umieszczania postów