-
S O S
chciałbym założyć hodowlę agamy brodatej (wyczytałem, że jest dobra dla początkujących) i proszę was żebyście wypisali mi wszystko co będzie do tego potrzebne (wszystkie odżywki pokarmu żarówki grzałki i inne pierdułki) bo chcę się zorientować ile to będzie kosztowało... Jestem zupełnie zielony więc zlitujcie się nad ociemniałym
-
Re: S O S
ale pierw propnuje opis gatunku na kilku stronach i archiwum a pozniej zadaj konkretne pytania a napewno na wszystkie niejasnosci dostaniesz odpowiedz
-
He, he, jeszcze nigdy na pytanie "ile będzie kosztowałocałe terrarium, ze wszystkim" nikt nieotrzymał odpowiedzi:/ Poprostu musisz sam to policzyć, bo ktoś ci może policzyć b. tanio i przy kupowaniu się rozczarujesz albo tak drogo że na samym początku się zniechęcisz. Sam policz na ile cię stać.
-
człowieku najpierw kup sobie 1 agame i zobacz czy sobie dasz rade a nie zaczynaj odrazu od chodowli!!
-
ok moze hodowla to zle slowo, ale chce po prostu miec dwie agamy. Podkreślam, że naprawde nie mam o tym pojecia wiec dzieki ze mnie oswieciles i napisales ze dwie to na poczatek za duzo ale kierowalem sie tym ze w opisie agam brodatych na tej stronie sa podane wymiary terra dla dwoch doroslych. jest tam rowniez napisane ze to zwierz dla poczatkujacych dlatego pomyslalem ze moga byc dwie nawet na start
-
Aaaaa, chodzi o dwie Bo konradkers myslał że kilka Jak dwie to spoko
Uprawnienia umieszczania postów