-
ameiva spaces
Ludzie pomocy uciekła mi ameiva i nigdzie jej nie ma . Nie wiecie gdzie się mogra schować ??
-
Re: ameiva spaces
wszędzie:/ poszukaj za szafami itp. szczególnie w pobliżu terra ,w ostateczności zastosuj patent z mąką
-
przeszukałem wszedzie mąka nie podziałała!!!!!!!!!!!
-
z mąką musisz sporo poczekac ,jezeli jaszczurka sie przestraszyła to szybko nie zmieni swojej kryjówki albo będzie się poruszała za szafami
-
To dość aktywne jaszczurki więc nie powinno być problemu ze znalezieniem. Proponuje przeszukać górne partie domu bo chyba to są nadrzewne jaszczurki.
Rozłóż gdzieś wilbgotny ręcznik to może przyjdzie
-
Jaka była duża???
Chyba niema innej rady jak latarka w dłoń i całe mieszkanie przelecieć. Z mąką można spróbować, ale w takich strategicznych miejscach ( za szafami, na progach, przy oknach). A właśnie- okno było otwarte??
-
miras nie ludz sie. Ja wcale nie mam duzego terra a i tak znalezienie w nim ameiv graniczy z cudem....
Mariusz jesli masz ameivy zielone poszukaj rowniez w donicach - one uwielbiaja sie zakopywac, kazda szpara, zalamanie dywanu musi byc przeszukana - one schowaja sie rowniez w takie miejsca ktore dla nas wygladaja na stanowczo za male na takiego gada.
Uprawnienia umieszczania postów