Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Perłowka

MaueR
    Guest

Perłowka

Chodzi mi o jaszczurke perłową czy ktos hoduje lub hodowal , warunki i jakie sa z nia problemy ?

Re: Perłowka

Hodowałem. Raczej bezproblemowa, potrzebuje naprawde przestronnego terrarium.

mam...bezproblemowe maluchy..jedyne na co nalerzy uwazac to na agresje miedzyosobniczą przy karmieniu, sa troche dzikie....

a co do warunkow..to,jak wspomnial tokaga,przestronne terrarium temperatury 26-30 a wilgotnosc rzedu 50-60%.....nie wiem jak stare osobniki ale mlode przed braniem na rece bronia sie gryzac.

Co do gryzienia to różnie bywa u dorosłych Timon pater miałem bardzo agresywnego samca i dwie łagodne samice, a u Timon lepidus i samiec i samice były łagodne. Tak czy siak jaszczurki warte zachodu

MaueR
    Guest

To fajnie :] A moze wycenicie mlode dorosle itp, A moze ktos ma na sprzedaz?

ja scislej mowiac mam Timon pater...dawny podgatunek jaszczurki perlowej warunki takie same tylko rozmiar ciut mniejszy...jesli chcesz to moge ci sprzedac dwie za 130z

MaueR
    Guest

A jednej Sztuki sie nie da?:P moze ktos ma maluszki?

moge ci tez jedna sprzedac za polowe tej ceny..ale te jaszczureczki lepiej by sie czuly jakby nie byly same ;]

MaueR
    Guest

P4w3l nie rob mi smaka a kasy nie ma:/

Uprawnienia umieszczania postów