-
czy każda samica kamyka jem jest czarna
w kropki pomarańczowe gdy jest w ciąży bo moja przez 2 dni była intensywnie zielona i miała mnóstwo zółtych pasów myslałam ze jest w ciazy ale dziś cała zielona była
-
-
Re: czy każda samica kamyka jem jest czarna
Oki dziękuje ci bardzo za informacje a czy jak jest w ciazy samica czy ma dostawać jakieś specialności do jedzenia jakieś witaminy lepsze czy normalnie jak do tej pory?
-
Duuuuuuuuuuużo wapna żeby jaja były twarde. Niewiem jakie witaminy dajesz ja dawałem reprivite czy jakos tak czyli normalnie ale wapna i wody dużo aby nie odwodniła sie :]. W jakim wieku jest samiczka ? niejest za młoda na jaja ?
-
troche własnie o nią sie boimy bo ma 6 miesięcy my jej dajemy i samcowi vibowit junior i calcium gl.
-
troche własnie o nią sie boimy bo ma 6 miesięcy my jej dajemy i samcowi vibowit junior i calcium gl. a wapno jakie podawać bo czytałam zeby skorupki suczyć czy też tak robisz
-
-
wiem wiem i przez to się boje o nią i chce ją wzmocnic witaminami lepszymi tylko nie wiem czy jest własnie w ciąży bo na razie jest przy samcu cała czarna i ma intensywnie zielone paski i chowa sie po kątach a jesli wyjme samca to jest zielona ale oki jutro jadepo witaminy lepsze do zoologicznego pozdrawiam i dziękje za podpowiedzi
-
Mam nadzieje że masz przygotowane na samca odpowiednie terra z UV....
-
na razie siedziw wolierze przy lampie wygrzewającej i modle sie żeby była pogoda to bede z nim na polko wychodzić bo tak to bedzie problem i bede musiała nowe terra budowac z meżem
Uprawnienia umieszczania postów