Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: agama brodata - kilka pytań.

Re: agama brodata - kilka pytań.

Na 3

Z tą hodowlą świerszczy to masz rację tylko ja akurat teraz nie mam takiej możliwości-z Rewją w Szczecinie studiujemy, a w chacie studenckiej takie coś nie byłoby dobrym pomysłem I tak współlokatorzy narzekają jak trafi się w ich pokoju przez przypadek jakiś świerszcz

Co do świetlówki- jeśli chodzi o UVB to tego niestety nie widać Trzeba pamiętać kiedy należy ją wymienić.

Ps. Masz może zdjęcia swoich agamek?? Jak tak to wyślij mi na adres agnieszkakos@plusnet.pl

mi tez fotki wyslij :] jaca@admit.net.pl - skad te SAND FIRE masz?

zauwaz jednak ze nie pyta sie dla trzech agam tylko dla jednej aty mu dla 3 dajesz. poza tym swierszcze karaczany naprawde drogie nie sa-co prawda ja odbieram osobiscie i za wysylke nie place, muchy z pinek tez nie sa drogie a ja zamiast jakis granulatow i innych takich uwazam ze lepiej na lake pojechac i cos zlapac

Majcher w ogóle nie rozumiem o co Ci chodzi:/ Gdybyś dokładnie przeczytał mojego pierwszego posta było tam napisane odnośnie częstotliwości karmienia agam, że mam ich 3. Zresztą SSkin jak nie był powien czy tyle wydaje na jednego czy kilka zwierzaków po prostu się o to zapytał.
    Wiadomo, że w okresie letnim koszty się troche zmniejszą, gdyż można złapać owady łąkowe, czy zerwać świeżą zieleninkę, ale przez inne miesiące nie jest już tak dobrze. Co do much- czasami podaje agamom, ale niezbyt często gdyż nie jest to zbytnio odżywczy pokarm, już wole kupić karaczany. A jeśli chodzi o granulaty- jeżeli smakuje to agamom i mam do tego dostęp to nie widze powodu żeby od czasu do czasu im tego nie podać.
    Faktem jest, że na upartego da się wyżywić agame za taki koszt jak podajesz, ale nie jest to raczej wtedy najlepsza dieta dla agam...

PS. Tak w ogóle dziwne to jest teraz bo nie widzę powodu dla którego miałabym się tłumaczyć dlaczego tyle kasy miminalnie przeznaczam na swoje zwierzaki. Zresztą terrarystyka nigdy nie była "tania" i ja kupując zwierzaki się z tym liczyłam.

Pozdrawiam i mam nadzieje, że już nie będziemy tego kontynuować bo to się zrobiło troche bez sensu i poza tematem...

luz_jacek
    Guest

Przypadkiem trafiłem kiedyś na ogłoszenie w dziale sprzedam
    Miałem szczęście w nieszczęściu bo okazało się że to dwa samczyki.
    Ja chciałem mieć parkę, konkretnie zależało mi na samicy.
    Fotki prześle dopiero jak będe miał aktualne. Narazie mam tylko takie jak były jeszcze niewybarwione. Zrobię nowe jak będe miał mój aparat z powrotem bo porzyczyłem.
    Za jakiś tydzień jak myślę.
    Wybieram się w przyszłości na jakąś większą giełdę terrarystyczną, może w Holandii.
    Tam mam zamiar kupić albo jakiegoś Sand Firea albo Hypo Snow

Mnie też prześlij fotki gadzinka@terrarysta.com.pl Jak będziesz jechał na tą giełdę to się odezwij. Też jestem z Huty

Uprawnienia umieszczania postów