Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Wątek: mniejsze zło...

Re: mniejsze zło...

ja napisałem, że gdy by nie było terraystyki (rzyczy, którą bardzo lubię) zwierzęta tak jak w twoim przypadku nie były by zabierane ze środowiska naturalnego, GDZIE SĄ POD OCHRONĄ!!! zwierzaki, które posiadam są z hodowli (możesz w to nie wierzyć) poza tym te gatunki nie są objete ochroną!!! Gdy by wszyscy mysleli tak jak ty w polsce nie było by w ogóle gadów, masz 27 lat? kłamiesz, co rok w skrzynce wiek sie zmienia, taki bajer, nieźle sie wykrencasz :|

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Wiesz SzteQ ?? szkodqa mi Ciebie bo masz cos nie pokolei, ale to juz nie mój problem. Ja bym Cie z checia podkapowal jakbym mial tylko okazje, a wiesz dlaczego?? bo skzoda mi tych biednych zwinek a jak JESTES TAKI WIELKI DOBROCZYNCA ZWIERZAT, ZE CHCESZ DLA NICH JAK NAJLEPIEJ TO JE WEZ PRZENIES W INNE MIEJSCE, chyba ze lubisz meczyc zwierzeta, patrzec jak sie mecza i zdychaja na Twoich oczach bo z tego ci widze to nie chce dobrze tylko ejstes sadysta ktory zwinke musi miec w domu bo inaczej mu cos sie stanie.

Szkoda ze do terrarystyki pchaja sie tacy ludzie jak Ty :/

Pozdrawiam

lejla
    Guest

jesteś po prostu żałosny, nie dociera do ciebie nic :-/ tej jaszczurce nie zapewnisz wygodnego życia, zapewnisz jej tylko powolną śmierć w męczarniach i ciągły stres więc jeżeli zależy ci na jej życiu i szczęściu(jak cały czas nieudolnie usiłujesz argumentować swoje wypowiedzi)to zostaw ją w spokoju, od wieków te zwierzęta zmagają się z drapieżnikami i jak widać dają sobie rade skoro ten gatunek nie wyginął

SzTeQ
    Guest

Gutata - żeby zrozumieć twój sposób myslenia trzeba by nie mieć mózgu, co do swojego wieku nie mam zamiaru cie przekonywać możesz sobie myśleć że mam 2 lata mam to tam gdzie ciebie...

Robercie czy Adamku (jesteś tą samą osobą czy co ?) - po pierwsze jeśli się zdecyduje to zrobie fotke jak będzie u mnie na chacie żebyś miał tą pewność i zobaczymy...
    A o IP nie musisz mnie uświadamiać, tak się składa, że jestem administratorem sieci, więc możesz sobie darować zastraszanie...
    Wiem też czym jest selekcja, ale wy nie możecie zrozumieć, że nawet jeśli ją zostawie to i tak zniknie z naturalnego środowiska nie widzę różnicy czy przezemnie czy przez kota...
    PS Wyjątkowo "niemiły" człowiek z ciebie i powiedz tylko coby ci dało podkapowanie mnie ?

I dalej nie masz racji, lepiej żeby zginęła przez kota, niż u ciebie w terrarium!!!!!
    A jak chcesz mieć jaszczurke, to idź do zoologa i kup sobie lamparta, prosty tani...

I cekawe, w terraystyce od 2004 a rejestrowałes się tu 7 lat temu??? i dalej chcesz, żeby ci uwierzyli? masz gdzieś dobro zwierząt, sam napisałeś, że obojętne jestm czy zginie u kota, czy u ciebie :|

SzTeQ
    Guest

OK reszte dzisiejszego dnia poświęcam na czytanie artykułów na ten temat, bo Wy zamiast mi to logicznie uargumentować mowicie nie i chooj i jedziecie mi epitetami usłyszonymi na podwórku...
    I tacy z was fachowcy
    Pragne jeszcze tylko was pocieszyć, że jeśli potwierdzi się to co mówicie nie zabiore ich stamtąd...

p. RobertM i ja to 2 inne osoby. Co z tego że jesteś administratorem sieci :/ jakimś IP sie posługujesz.
    Jest różnica czy przez ciebie czy przez kota. Kot dopadnie chorego osobnika a ty pierwszego lepszego !! Jesteś tępy jak mało kto na tym forum :/
    Co by mi dało podkapowanie ? Zajebiście dużą satysfakcje !!!!

SzTeQ nie lepiej wywiezc tych zwinek w jakies zaciszne, pozbawione kotów i naslonecznione miejsce? Owiele lepsze rozwiazanie dla zwinek niz gdyby musialy sie meczyc w terrarium...

Moim skromnym zdaniem za taką "postawę" należy się ban na forum, bo jeśli do kolegi nie trafiają żadne argumenty i wszystko wie lepiej (jak w bajce mojej córki "Zosia samosia") to jego obecność jest tu zbyteczna i zaoszczędzi kłótni.

Uprawnienia umieszczania postów