-
broda - jak pies:)
Hehe w ostatnim tygodniu zauwazylem niezla akcje wykonywana przez mojego Siwka ( samca agamki)
Otóż mniej wiecej okolo poludnia. Nastepuje szalenstwo w terra. Lata skacze po szybie drapie itd itp. PO otwarciu szyby elci jak wariat pod okno balkonowe i tam sadzi kupsztala Mam wrazenie ze to cos w stylu " samowytresowania"
Czy u waszych agam obserwujecie podobne zachowanie???
Aha mam farta ze wybral miejse pod balkonem bo tam mam panele szybko sie sciera i myje:P
-
Re: broda - jak pies:)
Masz fajną agamkę Miłego sprzątania:P
-
w zasadzie to lepiej latwiej to sprzatnac niez w terra
-
Moje najchętniej cały ranek spędzałyby poza terrarium. Samiec tez najchętniej wygląda przez okno balkonowe. Tyle ze wyglada dla samego wygladania, kupy zalatwia w terra
Samica ma drugą połowę pokoju, więc do okna żadko podchodzi. No chyba, że akurat samca nie ma. Czasem nawet zostawiam je same z otwartym terra. Terrarium stoi na podłodze więc łatwo im wyjść i wejść samodzielnie, a jak się samcowi znudzi bieganie po pokoju to po prostu wraca do terrarium. Niestety samica nie ma takich skłonności, a szkoda, bo mogłyby mieć terra częściej otwierane.
-
-
hmm na lozko to juz przesada:P moj ma jedno dobre miejsce gdzie wiekszej szkody nie robi
-
Hehe- mi nie chodziło o to, że załatwiła się na łożko, tylko że się "rozpłaszczyła" jak to agamy mają w zwyczaju, gdy się wygrzewają
-
AHaaaa:P nalesnik mi sie skojarzyl dziwnie
-
Niom troche oblesne by to było jakby kloca waloly na klawiature:P
-
mi sie tez od razu ten nalesnik z klocem skojarzyl... czujecie zbierac to z klawiatury
Uprawnienia umieszczania postów