-
Re: Agama brodata
No więc tak, świetlówkę kup jak najszybciej i koniecznie z 8% UVB, zwróć na to uwagę bo w sklepach często mają świetlówki z mniejszym UVB. Szczególnie młoda agamka, która szybko rośnie powinna mieć 8% UVB.
Jak możesz pójdź z nią też do weterynarza aby obejrzał te zgrubienia i napisz czy ma prosty ogon, czy nie ma problemów z przyjmowaniem pokarmu albo chodzeniem. Jak długo ją masz, jak długo nie miała świetlówki?
-
ona napewno ma problemy z chodzeniem bo nie ma palcow u tylniej nogi i terarium wsam raz zeby hodowac w nim dwa gupiki a nie agame 18 cm.
-
A nie wpadłeś na GENIALNY pomysł że lepiej wiedziec co się zamierza hodować ??
ps. używaj słownika :]
-
Przeczytałam informacje o agamach tylko stranie terrarium. Tam nic o tym nie pisalam, wiec nie przypuszczalam, ze ona ja potrzebuje....a zeby to wyprostowac, to bylam u weterynarza i powiedzial, ze ona rosnie i dlatego ma lekko je spuchniete. Gary, a ty wogole nie powinnes tu swoich komenatrzy dawac, bo sam nei wiesz jak sie ma agama opiekowac, juz i tak byla chora bo ja przekarmiles, a karmisz ja chyba tym co cpiasz, biedne zwierze a UVB kupilam na drugi dzien, zebyscie sie tak nie martwili
-
Gary co sie jej czepiasz...Ona przynajmniej niema tak zrytej psychiki jak Ty...Moj bracik kupil Ci agamke i wielki terrarysta z Ciebie, a gowno sie znasz...wiec nie komentuj i trzy razy pomysl zanim cos powiesz albo napiszesz(chociaz ty musisz znacznie wiecej myslec
-
-
Do Micho: Jak ma kase i stac ja na egzotyczne zwierzatka to niepowinno Cie to interesowac...wiedze sie nabywa, a inteligencje albo ma albo nie.Pozatym myslalm, ze starsi terrarysci ktorzy sie na tym lepiej znaja, to powinni dawac dobre rady bez glupich komentarzy...no ale moze Ty niejestes starszym terrarysta...
Uprawnienia umieszczania postów