-
Felsuma czy anolis czy....
Nie wiem jaka jaszczurke mam sobie kupic zalezy mi zeby byla niezbyt duza(do 40 cm) i zby miala dzienna aktywnosc i zeby byla niezbyt droga czekam na propozycje
-
Re: Felsuma czy anolis czy....
hej, osobiście polecam felsumki, piekne jaszczurki i super w hodowli, niestety wczesniej, jeżeli nie masz doświadczenia musisz sie o nich duzo dowiedziec.. Tanio nie bedzie, ponieważ terrarium dla nich kosztuje wiecej niz same jaszczurki.
-
Ja tam proponuje Agame Brodata, tylko ze ona do 55 dorasta
-
ostajnice nakrapiane może niezbyt atrakcyjne wizualnie ale cały dzień cos robią i można poobserwowac :] tanie i małe :] łatwe do rozmnozenia a i tak niezbyt popularne (zresztą jak inne scynki) sam powinienem miec do połowy kwietnia młode ostajnice...
-
Zarówno felsumy jak i anolisy są ładnymi i ciekawymi jaszczurkami. Co do ostajnic, to jednak jako scynki dużą część dnia spędzą pewnie w piachu, a nie na powierzchni.
-
ja bez wahania brałbym felsumy, jedyne co by mi dało troche do myślenia to to że trzeba je rejestrować w CITIES, ale to praktycznie nie jest problem, jak kupisz u odpowiedniej osoby to dostaniesz na nie papiery
-
jakiej wielkosci terrarium potzrebowalbym dla jednej felsumy madagaskarskiej?
-
wszystko masz w opisie - ja byc moze bede miał parke w terra 80x60x70
-
polecam felsume sam kupuje niedługo;]
-
Tanie, małe, dzienna aktywnosc - albo jakis mały TV albo szyszkowce/gekony gruboogonowe (one lubia w dzien pochasac )
Uprawnienia umieszczania postów