Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Kameleony bez terrari???????????

Mieszany widok

ŁŁŁsy
    Guest

Kameleony bez terrari???????????

Siema!!!
    Mam pytanko o kameleonach, kilka lat temu znajmy był w Libi, mieszkał tam przez dwa lata, i opowitał mi że przez osdatnie pół rok miał w pokoju kamelona którego złapał i trzymał na gałezi w pokoju dostwał jedzenie i nie wiem miał dostep do UV.
    Osdatno słyszałem że niektórzy trzymają kamelony bez terr. tylko jakaś gałoz swietłówka,żarówka która grzje i temp w pokoju około 25-28 a w nocy spada i wyska wilgotnośc.
    Możeci mi coś o tym powiedzec mi sie wydaje że jest to bardzo strsujące?? dla tego gatunku zwierzecia.

Re: Kameleony bez terrari???????????

nic tylko pogratulowac madrosci wydaje mi sie ze strasznie ciezko utrzymac wilgotnosc i temperature w klatce hehe

ŁŁŁsy
    Guest

Koleś, jak masz akwarium z wyską temp do o wilgotnoścv dużo nie trzeba
    a pozatym ja w pokoju mam dosyć wyskoą tamp. nie pytałem a takie rzeczy tobie można pogratulowac mądrosci za odpowiedzenie mi na pytanie, i nic nie muwiłem że chce tak trzymać.

nie no spoko pomsyl ... hahaha w szczegulnosci ze kameleony sa bardzo wrazliwe i swieze powietrze w teraa jest raczej potrzebne a chyba w akwa tego nie zrobisz no chyba ze je przerobisz

Koleś nie wiem czy uczyli cic interpretować tekst ale raczej nie jak nie umisz odpowiedziec na proste pytanie to nie odpowiadaj !!!!!!!!!!!!!!!!!1

... i nie denerwujcie sie tak stasznie ... wiecej loozu chlopaki

pozdoroo

ŁŁŁsy
    Guest

Muwie że w pokoju mam akwrium z wyską temp wody która paruje i niechce trzymac kamelonów w akwarium.tylko napisłem że podnosi wilgodnośc w powietrzu o to mi chociło, dzieki ze mi powiedzałeś że kameleony potrzebują dobrej wentylaci, mam hodowle przez dłuż czas i jakś nie wiedzałem HAHA
    i pisze czy tak można a nie co ty mi napisąłeś ze w akwarium

Jak mamy sie nie denerwowac jak jakis kretyn udaje ze zna sie na wszystkim a tak na prawde jeste tempy !!!!!!!!!!!!!!!!! i nic nie wiesz o trzymaniu kameleonów.

idz sie wykomp ... i skoncz juz temat ok macie racje ...papa

Silent_Dragon
    Guest

Witam
    Virus wez przystopuj z tymi wyzwiskami bo z takimi userami co obrazaja innych uzytkownikow Nook szybko sie rozprawia. Widze ze nowy jestes wiec chyba nie czytales regulaminu.
    Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów