Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: moje nowe terra - dylemat co kupić?

Re: moje nowe terra - dylemat co kupić?

co do tego mixu to czy terrarium musi koniecznie być idealnym jednym biotopem?
    agamy żyją zarówno na pustyni jak i w buszu a także na pograniczu lasów i na skałach z roślinnością, myślę że to terrarium odzwierciedla po trochu wszystkie te strefy i daje możliwość wyboru zwierzęciu ulubionych miejsc czy to wygrzewania się na kamieniu czy kryjówki pod korą

Heh, agamy moze zyja na zroznicowanym terenie, ale ten tern nie jest zroznicowany na powierzchni 1m2.

Ech. Terra nigdy nie będzie za duże. Jedyne co to może być za małe.

darkinvaider
    Guest

wdg mnie to troche dziwne...zawsze myslalem ze najpierw sie planuje jakie zwierze chcemy chodowac i pod tego zwierzaka budujemy terra uwzgledniajac jego wymagania..a nie odwrotnie . atk na marginesie to ładne terra pozdrawiam

mam prosbe, powiedz mi jak wodospadzik taki sliczny zrobic i jak ten sufit tak na niebiesko blyska???
    odp. bardzo prosze na maila.

Jaxter
    Guest

wlasnie jetsem na etapie tworzenia wnetrza terra wiec tez prosil bym o takiego maila

interesuje mnie ten wodospad czy możesz mi żucić pare fotek na e-meila blue_spyder@wp.pl

chrzanu
    Guest

Jak juztak wszystkim wysyłąsz te zdjęcia i info, to mi tez możesz :] A tak w ogóle to terra wyszło ci ekxtra, pomimo że rzeczywiście zrobiłeś troche mixerek.

Uprawnienia umieszczania postów