-
Re: moje nowe terra - dylemat co kupić?
co do tego mixu to czy terrarium musi koniecznie być idealnym jednym biotopem?
agamy żyją zarówno na pustyni jak i w buszu a także na pograniczu lasów i na skałach z roślinnością, myślę że to terrarium odzwierciedla po trochu wszystkie te strefy i daje możliwość wyboru zwierzęciu ulubionych miejsc czy to wygrzewania się na kamieniu czy kryjówki pod korą
-
Heh, agamy moze zyja na zroznicowanym terenie, ale ten tern nie jest zroznicowany na powierzchni 1m2.
-
Ech. Terra nigdy nie będzie za duże. Jedyne co to może być za małe.
-
wdg mnie to troche dziwne...zawsze myslalem ze najpierw sie planuje jakie zwierze chcemy chodowac i pod tego zwierzaka budujemy terra uwzgledniajac jego wymagania..a nie odwrotnie . atk na marginesie to ładne terra pozdrawiam
-
mam prosbe, powiedz mi jak wodospadzik taki sliczny zrobic i jak ten sufit tak na niebiesko blyska???
odp. bardzo prosze na maila.
-
wlasnie jetsem na etapie tworzenia wnetrza terra wiec tez prosil bym o takiego maila
-
interesuje mnie ten wodospad czy możesz mi żucić pare fotek na e-meila blue_spyder@wp.pl
-
Jak juztak wszystkim wysyłąsz te zdjęcia i info, to mi tez możesz :] A tak w ogóle to terra wyszło ci ekxtra, pomimo że rzeczywiście zrobiłeś troche mixerek.
Uprawnienia umieszczania postów